AGURKENS POLTER – ACIE
Hverdagsmad: Pastinak-fritter med avocado-dip

AGURKENS POLTER

AGURKENS POLTER

Har set cirka sådan her ud hele den her weekend. Som nogle af jer måske har spottet på instagram (@acieagurk), så havde mine damer arrangeret polter for mig, og jeg har simpelthen haft den bedste weekend. Er lykkelig helt ned i maven, ret overvældet og virkelig rørt over hvor meget mine damer havde gjort ud af weekenden, for at ramme noget der var så meget i min ånd, som det overhovedet kunne være. Emily var med og taget en masse billeder fra dagen, men jeg har dårligt selv nået at se dem igennem endnu, så indtil videre må I lige nøjes med det her<3

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsmad: Pastinak-fritter med avocado-dip