Du læser nu
Lancering af #BryllupTheBook

Lancering af #BryllupTheBook

Som I måske har set på diverse sociale medier, så fejrede vi udgivelsen af “BRYLLUP – something old, something new, something…” igår, og sikke en eftermiddag.

Det er ret overvældende at være ‘host’ til sådan et arrangement, synes jeg, og jeg var altså også helt slut og færdig med færdig på, da jeg endelig kom hjem igår aftes. Når det er sagt, så var det en fantastisk kulmination på mange måneders arbejde og også en slags forløsning – på den måde, hvor skuldrene lige er faldet et par centimeter her til morgen.

Vi holdt eventet på Hotel Danmark (.. og jeg skal huske, at skrive at det følgende indeholder reklame, da vi havde fået nogle af vores bryllupsfavoritter til at hjælpe os med at holde eventet), som er et mega cool lille boutique hotel lige ved Rådhuspladsen (.. og som ligger inde med en gigantisk rom-samling, som bonus-info;)).

Midt i lokalet havde vi lavet et ‘centre piece’ i form af det smukkest dækkede bryllupsbord – det var naturligvis de søde piger fra A Table Story, der stod bag – de driller mig, hver gang jeg ser dem, og siger, at jeg bliver nødt til at blive gift igen, når nu jeg var så fræk ikke at tage et af deres smukke bord-designs med til Italien. We’ll see – lige nu er jeg godt mættet på bryllupsfronten;)

Til eventet serverede vi bryllupkage – og manner-manner-manner hvor var den god (.. det var mig, der havde stået for’en og jeg er helt stolt af indsatsen). Ser I – nu har jeg jo brugt ret mange måneder på at trille rundt med min barnevogn her i lokalområdet, og opdagede ganske hurtigt, at nogle af landets dygtigste kagedamer altså deler postnummer med mig. Det er sket mere end én gang, at jeg har stået og trykket næsen flad mod ruden hos Kagekompagniet (og nogen vil måske også kunne huske, at det var hér jeg bestilte kagen til Elises barnedåb) og da jeg blev gjort kageansvarlig, var jeg ikke sen til at sende dem en mail.

Sammen blev vi enige om en smuuuk semi-naked cake med friske blomster i støvet grønne og blå nuancer til, som kunne passe til bogen. Selve kagen bestod af vaniliebunde med chokoladestykker, passions/mango-mousse og en hindbær-coulis and I’m telling you – det var for vildt lækkert!!

Oooog – så havde vi naturligvis også fået vores venner hos Moët & Chandon til at komme med nogle lyserøde bobler. Det kunne ligesom ikke være anderledes vel?

Inden eventet var jeg forbi de søde piger hos Powderroom – jeg har altid drømt lidt om at være sådan en, der har et ‘glamsquad’ og jeg tænkte, at til sådan et lanceringsevent med en masse kindkys, varme og fotos, så gjorde det ikke noget, hvis makeuppen kunne klare lidt ekstra. Da jeg i sin tid blev gift, var det også en af pigerne fra Powderroom der satte mit hår i Danmark, så det virkede somehow passende. Og jeg følte mig så flot, kan I tro. Man skal unde sig selv den slags i ny og næ – det betaler sig <3

En tak skal lyde til alle dem der kom, til vores venner, vores familier, vores forlag og vores samarbejdspartnere – og den største tak skal lyde til mine medforfatterinder. Jeg tror det giver sig selv, at når man skriver en bog oveni at føde 3 babyer, skifte 2 jobs, 1 stort byggeprojekt, 1 flytning pg 4 travle selvstændige forretninger, så kræver det stamina og enormt overskud hele vejen rundt.

Billederne har jeg skamløst stjålet fra Christina og Mille Emilie

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top