Evige minder<3 – ACIE
Hjemme hos os: personlighed på væggen

Evige minder<3

acie-bryllup-toscana-slot-funkybird-photography

Billedet er taget af Milos fra Funkybird Photography

Vi fik vores italienske bryllupsbilleder i sidste uge, og har endelig haft tid til at se dem igennem her i weekenden. Det har været så rart og hyggeligt at genleve oplevelsen, og selvom det meste sidder ret godt printet på den mentale memory-stick, så var der nu alligevel detaljer og øjeblikke, som var røget i løbet af de sidste 2 måneder (og lidt til).

Det her billede er et af mine favoritter. Det og så dét jeg lagde på instagram tidligere. Og nu hvor vi har alle vores billeder, må jeg igang med at få lavet den helt store fotobog for at sikre evige minder. Optimalt set er jeg så hurtig, at jeg kan nå at bestille den til julegave til bedsteforældre og den slags… Men – er der nogen af jer, der har erfaringer med, hvor man bedst laver sådan nogle? Jeg tænker både på kvaliteten af print, valgmuligheder i fht format, samt design-software. Byd meget gerne ind, hvis I har gode erfaringer<3

17 kommentarer

 • Anne

  Har lavet flere fotobøger til lige præcis bedste forælder. Her har det dog været af de fedtede unger;)
  Men vi bruger altid Iphoto på mac og det program der følger med der. Det er super nemt, og de er altid i voldsom god kvalitet. Desuden er de hurtige på produktions og fragt fronten, hvilket jo er vigtigt her op til jul.
  God fornøjelse og glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Quyen

  Det er også et helt vildt smukt billede! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Helt fantastisk billede! Lyset og farverne er helt eminente 🙂 Et spørgsmål helt ude af kontekst: Jeg mindes at du på et tidspunkt skrev at du ville komme med en endelig opdatering på din #bridaldiet og træning mm. Måske det er noget jeg forestiller mig eller også har jeg bare misset indlægget, men jeg ville i hvertfald hjertens gerne læse om hvad du har gjort og hvordan slut-resultatet blev – hvis det er noget du har lyst til at dele selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte B

  Wauw <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Apples fotobøger er SÅ lækre. Har prøvet flere forskellige steder og Apple levere by far det bedste produkt. De er lidt dyrere (som altid) men bøgerne dr pengene værd.
  Flot indbinding, mat finish og flot layout

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg brugte pixum til at lave en fotobog efter min mors polterabend. Det er nemt at gå til, god kvalitet, gode priser og var dem jeg kunne finde der kunne levere hurtigst (jeg var lidt i tidspres). Mener at det tog 7-9 dage fra jeg havde lavet bogen til den var produceret og modtaget. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da helt vildt så gode de billeder er! Wow!

  Jeg stemmer i med Pixum. Photo applikationen på Mac fungerer også fint, men det er også væsentligt dyrere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Hold op det er et smukt billede!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  PIXUM! Altid. Vinder hele tiden bedst i test. Har JUST trykket bestil på julegave. De oplyser, at seneste bestillingsdato på fotobøger, hvis de skal nå frem inden jul, er 15. december, og min erfaring siger mig, at man bliver helt nørdet med at få dem lige i øjet, så du må hellere i gang, det er en tidsrøver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla b

  Hold nu op hvor er I så fantastisk smukke på det billede! Det oser af kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, dejligt foto – at kigge billeder igennem ér altså skønt – især af en så stor dag. Selv har jeg lige slået krølle på mit sidste blogindlæg fra Budapest og fik også straks lyst til at tage tilbage: http://venterpaavin.blogspot.dk/2016/12/vil-du-med-pa-michelin.html

  God man har minderne 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan anbefales PhotoBox. Hold øje med deres nyhedsbrev, de har rigtig tit gode tilbud v

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har flere gange lavet en via Photos-applikationen på min macbook (hvis du er inde på et album findes funktionen under “del”), hvor man selv kan vælge layout, størrelse, skrifttype osv. Synes kvaliteten er i top, og bøgerne bliver virkelig lækre og professionelt udseende, hvis man bruger lidt tid på det. Der er virkelig mange layout-muligheder! Kan varmt anbefales, det fungerer bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har været rigtig glad for pixum’s software! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sikke et smukt billede! Alt spiller bare på det – kærlighed, farverne.
  Photobox kan helt klart anbefales – de har mange fine layouts og bøgerne er fine i kvalitet. Men køb aldrig til fuld pris – de har nærmest tilbud altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ej hvor er i smukke!! Håber at vi får liv at se lidt flere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos os: personlighed på væggen