Stort og småt: den slags lørdag.. – ACIE
Same procedure as every year - og 7 hurtige til jer!

Stort og småt: den slags lørdag..

regnvejr-weekend-1-of-1

Voksenpoint for sortering af ‘vigtige papirer’, læsning af alle jeres hyggelige kommentarer til forrige indlæg, youtube-konsumering af billedbehandling med Lightroom presets, planlægning af badeværelses-makeover i nyt hus, netshopping af babyalarmer, delekage på sofaen, kaffe, James Bond “You Only Live Twice” og defileren rundt i ny sommerkjole, der på ingen måde er weather appropriate. Jo. Dén slags lørdag<3

1 kommentar

  • Rikke Marie

    Ih, sikke en lækker lørdag 🙂 Lidt billeder til inspiration af badeværelses-makeover ville jeg meget gerne se – står nemlig selv overfor at skulle lave helt nyt badeværelse inden alt for længe og det er jo altid rart med lidt inspiration fra én med mega god smag i boligindretning 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Same procedure as every year - og 7 hurtige til jer!