Du læser nu
Hej januar.. Nu kører vi!

Hej januar.. Nu kører vi!

Hej venner – har I haft en dejlig juleferie? Det virker sådan, hos de af jer, som også hænger på ovre på instagram.

Og det har den virkelig også været hos mig.

Jeg blev godt nok kørt en lille smule over af december. En kombination af virkeligt dårlig planlægning, som skyldes skift af management i oktober (det satser jeg på at undgå til næste jul) og en arbejds-måned der pludselig blev reduceret til 14 sølle arbejdsdage, hvor 30 dages deadlines skulle nås. Det kender I nok allesammen. Og vi (jeg!) nåede det jo. Og julen kom, og den var hvid og sværen blev sprød(ish) og alt det andet.

Og pludselig forsvandt dagene mellem hinanden. Blev slugt af familiejulefrokoster og sommerhuse. Og nytårsplaner. Og en bisættelse, som en slags sidste fuckfinger fra det værste år jeg mindes. The gift that keeps on giving.

Hold kæft mand. 2021. Du var noget hø. Ihvertfald herfra hvor jeg står. Heldigvis ikke også for alle jer andre. Så havde det da ikke været til at holde ud. Jeg trøster mig (virkelig!) med at nogen, har haft lykkelige 2021’er. “Thank you for the happiest year of my life” spiller musikken på årskavalkaderne på instagram. Jeg fnyser og ruller videre. Men. Minder så mig selv om, at så var der noget godt at hente. Så var 2021 ikke bare helt spild.

Anyways.

Velkommen tilbage fra juleferie venner. Jeg har savnet jer. Og glæder mig til at komme igang igen. Men synes første arbejdsdag har været lidt af en hård nyser. “Jeg kigger på ture til Paris for 3!” skrev en veninde inden frokost. “Det fortjener vi!”.

Vi andre stemte i. Og hun fortsatte: “Måtte lige have et afbræk fra min pt totalt latterlige inbox…. Og ja, januar… Og ja, sygt mange dage sammen med mine børn…. Jeg elsker dem, virkelig! Men seriøst….”

Og hvis det ikke er det mest relatable ever, så ved jeg snart ikke.

Omend det da havde været en meget rar start at nå mere end 4 ud af 11 punkter på min to-do liste for i dag.

Men men. Noget har jeg da nået. Og det er jo mere end man kan sige om de forgangne 14 dage. Og om lidt når jeg er landet rigtigt, vil jeg tage hul på lidt af det jeg har tænkt på mellem jul og nytår. Snak om investering af børneopsparing. Mindre clutter, mere oprydning. Og andre intentioner/målsætninger for 2022.

Rigtigt godt nytår venner✨

 Kommentarer (4)
 • Godt nytår! Og dejligt at have dig tilbage. Dine hverdagssktiverier er værdsat! Også dem der blot handler om tanker, overvejelser, alt eller intet og den slags. Bloggen er (føles det som om?) en udføre de genre, men samtidig min absolut favorit. Den kan ikke erstattes af et insta-opslag eller en story med fancy effekter og musikstykker.

  Jeg håber su har haft en god første dag “på kontoret” 🙂

  • I second that! Og tænk sig at passe sit arbejde så godt i det herrens år 2021. Det er da meget godt gået!

  • Det var vel nok sødt skrevet – jeg har ihvertfald gjort det så godt jeg ku’, men ja.. 2021 var ikke det nemmeste for mig og det smitter jo unægteligt af på ens arbejde.

  • Tusind tak Emilie – din kommentar gjorde mig bare så mega glad.

   Jeg er enig med dig i at bloggen er en uddøende genre og pludselig er det gået meget hurtigt. Vi er nærmest kun en lille håndfuld tilbage, der også holder dem ved lige. Men jeg holder af ordene. Og at have min egen lille plet på internettet, der ikke er afhængig af algoritmer og den slags. Så jeg bliver ufortrødent ved, omend jeg også har skullet findet ‘formen’ i den her nye tid, hvor blogmediet forbruges helt anderledes end tidligere.

   <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top