[GIVEAWAY] – i år er #JulPåKysten gylden, juvelfarvet og sofistikeret.. – ACIE
Hvornår blev almindelig sund fornuft, noget man skulle være decideret stolt af!?

[GIVEAWAY] – i år er #JulPåKysten gylden, juvelfarvet og sofistikeret..

I løbet af den sidste uges tid har jeg haft travlt med at pynte op til jul – December nærmer sig jo med yderst hastige skridt, og jeg har tit følt mig snigløbet af julen (primært i de år vi holdt Thanksgiving i New York og derfor helt missede starten på december herhjemme), og dét skal ikke være sådan i år.

[Forgyldte rensdyr – julede, men samtidig lidt mere classy end en lille rød nissemand..]

I forrige uge, inviterede Sinnerup i Kronen Vanløse mig på besøg og gav mig lov til at gå jule-amok – måske den fedeste opgave, jeg nogensinde har fået, sagde den lille #JuleGurk. Jeg kendte ikke Sinnerup inden, og det viser sig, at der er en helt naturlig forklaring herpå – det er tilsyneladende en velbevaret jysk hemmelighed, og det er altså først for nylig, at vi sjællændere har fået mulighed for at gæste Sinnerup. Der findes hele 13 Sinnerup-butikker i vores lille land – og heraf ligger der altså kun én på Sjælland. Nemlig i Kronen Vanløse.

[Træstubben er perfekt som enten julet og rustikt serveringsfad eller til et fint jule-stilleben. Glassene kan sætte prikket over i’et på julebordet og kuglerne. Åh. Kuglerne. I den mørkerøde velour – venner, det var kærlighed ved første blik]

Og venner, jeg siger jer, det er et slaraffenland af RANG. Mine små juleøjne strålede om kap med de mange julekugler – omend Sinnerup nu altså også er leveringsdygtig i meget andet end blot julepynt. Her er både bolig og tøj. Fra plankeborde til service til sofaer til julepynt til mode. Hér kan man altså komme hele vejen rundt:)

[Det er ikke helt en isbjørn, men tæt på – foran pejsen har jeg lagt et lammeskind. Det giver så hyggelig stemning. Selve pejsen har jeg i år dekoreret med en dekoration af eucalyptus og hortensiaer og pynt iform af glitrende glasstjerner. Og så har pejsen også fået en stage på hvert hjørne i en elegangt glasstage]

Og mere eller mindre alle de sager i altså kan se, jeg har pyntet op med, har jeg fundet i Sinnerup. Der er nogle enkelte gengangere fra tidligere år, men 99% af det hele er altså noget jeg slæbte med hjem fra mit besøg i Vanløse. Jeg havde – med andre ord – lange arme, da jeg kom hjem;)

[Et par rustikke grene (jeg har købt disse i den lokale Meny) i en vase er perfekt til pyntede julekugler. Jeg er helt syg med kombinationen af den mørkegrønne velour og de forskellige guldkugler]

[Endnu et lille rensdyr – og et par glitrende grantræer i glaskuppel]

Jeg havde ikke nogen færdig sat plan i hovedet om hvad jeg gik efter, da jeg gik igang – men det formede sig hurtigt i mit hovede. Ikke mindst hjulpet på vej af velourkuglerne, som var noget af det første jeg faldt for. De er simpelthen så flotte – og kommer dårligt til sin ret på disse billeder. De stod, til orientering, i 30kr pr stk – ikke galt, med andre ord.

[Årets dekoration, der også skal agere centre piece på julebordet, når vi når så langt. Hortensiaerne er – delvist – af egen avl, og glasstjernerne sikrer jule feelet]

Men da først julekuglerne var lagt i kurven, tegnede der sig et billede af noget sofistikeret og ‘rich’ – sidste år var jeg mere stram i min julepynt og feelet var mere nordisk.. I år ville jeg gerne lave noget, der var lidt mindre stramt, lidt varmere, men stadig sofistikeret – og også gerne lidt… øhmm… uventet… Altså – det havde jo været oplagt at hænge en granranke henover pejsen. Men det føltes også lidt forudsigeligt – dermed ikke sagt, at jeg ikke finder på det en dag, men lige i år, ville jeg gerne i en anden retning.

Jeg er ikke til små nisser, klare røde farver og den slags – tilgengæld er jeg vild med en jul der er gylden, juvelfarvet og lidt lodden..

Mit julehjem skal (i år) være varmt, indbydende og hyggeligt – ikke cool, tjekket og nordisk. Jeg har for første gang, stillet flere stearinlys klar og så håber jeg også, at vi (for første gang) får ild i pejsen i løbet af december… Omend det samtidig bliver noget med at mandsopdække Elise, så let’s see om vi orker det.

Så jo – dette var de første glimt af mit lille julehjem. Jeg glæder mig til at vise jer mere, som december skrider frem. Og er i bidt af bare den mindste lille gale julenisse, så gør jer den tjeneste, at tage forbi Sinnerup – om ikke andet, så for at få lidt inspiration til jeres eget julehjem. Der er SÅ mange fine fund at gøre sig og det er værd at køre efter.

[På barvognen er der også flyttet en lille lodden Rudolf ind – er han ikke sød?]

Oooog nu, hvor vi næsten har taget hul på December, så kan jeg ikke vente længere, og sætter derfor den første af en lang række lækre jule-giveaways igang. Der kommer blandt andet en helt adventskalender – og mere til <3 Juhuuu – December, du bliver sød!

Jeg har nemlig fået lov til at udlodde et gavekort på 1000kr til Sinnerup i Kronen Vanløse til én af jer. For at deltage skal I følge mig på instagram og smide en kommentar med hvor i landet (eller udlandet) I skal fejre jul.. gerne med en bette jule-emoji oven i hatten 😉

Jeg trækker en vinder d. 6/12 – og husk nu at få skrevet den rigtige mailadresse. Det er overraskende tit, at jeg ikke kan få fat i jer, der vinder, fordi I har fået skrevet en forkert mail:)

 

234 kommentarer

 • Dorthe

  Sinnerup har såå mange gode ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Jeg skal fejre jul på Fyn🤶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Edahl

  Skal fejre jul på Frederiksberg hos svigerfamilien 🌲⭐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B. M.

  Jeg skal fejre jul i Randers med svigerfamilien 🎄 Jeg drømmer om at fejre jul lidt længere sydpå, hvor der er masser af sne 🌨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Jeg skal holde jul hos mine forældre i Ballerup 🎄😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie d

  Jeg skal holde jul hos familien i Ballerup. Jeg bor selve i Vanløse og tager ofte en inspirationstur i sinnerup. 🎅🏼🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara L.

  Jeg skal holde jul hos mine forældre på havnen i Odense. Jeg glæder mig allerede helt vildt! 🕯☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hafnarfjörður ☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg skal holde jul i Arendal i Norge, med min Kristoffer fra Arendal… (Næsten som i Frozen)🎄🎁❄️☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg holder jul hjemme i Aalborg 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna simper

  Jeg fejre jul på sydfyn ❤️🎄🤶🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Larsen

  Jeg skal fejre jul i Roskilde over tre dage med 2 x gaveræs og en julefrokost🎄🎁🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg skal fejre jul i Vedbæk med min svigerfamilie 🎁🎄⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg holder jul i København. Det er er som om København bliver helt rolig i dagene op til jul og man fornemmer at folk har mere overskud og der er fyldt med lys i brokvarterne – det er ret magisk 🎄🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg skal holde jul hos mine svigerforældre i deres sommerhus på Sjællands Odde🎅🎄🌟 For første gang går turen ikke til mine forældre i Nordjylland, så jeg er lidt spændt🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Flintholm Sørensen

  Ho ho hooo – Jeg er flyttet hjemme fra for 4 månederne, så et gavekort ville helt sikkert pynte! dog skal jeg hjem til Ærø og holde ferie, så jeg glæder mig til at komme hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal holde jul med min familie som inkluderer mor, far, stedfar, søster, svoger, niece, nevø og svogers mor. Og vigtigst af alt, jeg holder jul i Ishøj💣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Traditionen tro holder jeg jul hjemme hos mine forældre i mit barndomshjem i en forstad til Kbh – og jeg glæder mig 🎄 Glædelig 1. søndag i advent ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vi skal holde jul i sommerhus hos min svoger og svigerinde, mega hyggeligt og jeg glæder mig🤶🏻🎄🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Skal holde jul herhjemme med min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Lund

  Hos min bror og svigerinde i Haderslev. Det er først år, vi har min lille niece med til bords. Hun er 8 mdr. juleaften, og faster/gudmor kan slet ikke være i sig selv over hvor hyggeligt, det bliver – også selvom hun ikke selv kommer til at forstå juleaften endnu 🤶🏼🎄🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi skal holde herhjemme (midtsjælland) med hele familien og jeg glæææder mig som et lille barn 🙃🎄🎄🎄❤️ Elsker julen!!!

  Jeg vil elske at aflægge Sinnerup et besøg for indtil videre har jeg kun besøgt dem online, så dejligt at de også er kommet her til Sjælland 😃👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Jeg skal holde jul med min far, hans kone og hendes familie i Vestjylland. Derefter går turen til min kærestes familie i Aarhus, inden vi lander i Kbh. igen for at fejre nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  Vi skal for første gang holde jul sammen min kæreste og jeg – vi er nemlig blevet forældre til de sødeste to piger her slut oktober. Julen holdet vi i Vestjylland i Harboøre ved min familie – allerede d 26 december rejser vi dog til Færøerne, op til min kærestes familie, for at vise pigerne frem 🙂
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg skal holde jul hjemme i vores dejlige hus i Tune, vores hus er over 100 år gammelt 🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Jeg skal holde jul hjemme i vores nye hus på Amager. Det er første gang jeg er vært, så er spændt og glæder mig. 🌲❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fantastisk! Jeg skal holde jul i min skønne by Århus.🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg skal for allerførste gang være værtinde til juleaften, og dermed også fejre jul med min mand for første gang! Det har vi valgt fordi at vi til januar venter tvillinger – så nu har vi inviteret de 3 han normalt fejrer aftenen sammen med, og de 3 jeg normalt fejrer aftenen sammen med. Vi håber på en hyggelig aften, og at tvillingerne bliver i maven til efter jul 😅🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så smuk julepynt.
  Det med skindet foran pejsen:-)
  Vi ville vælge en bjørn, men blev enige om at hovedet altid ville ligge i vejen, så det blev en meget smuk zebra fra Afrika.
  Ville så gerne deltage i din giveaway, smukt i Sinnerup/Vanløse kroen – ville jeg så gerne.
  Vi skal holde en traditionel familiejul her på gården som vi altid plejer, det er så hyggeligt og stemningsfyldt:-)
  Min datter liker dig på Instagram, da jeg ikke selv har insta.
  Rigtig glædelig juletid ønskes herfra:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg skal fejre jul hjemme med min familie her på fyn, nær odense 🙂 (Indsæt selv jule emoji, da min computer ikke vil, haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg skal holde jul på Frederiksberg hos min bror med min lille nyfødte nevø! 😊🎄🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hos mine forældre i Helsingør ⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Julen skal fejres hos mine svigerforældre i Silkeborg – fantastisk at blive vartet lidt op 👍🎄🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hos svigerfamilien på Vestegnen! 🎅🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Med svigerfamilien – i SydItalien! Lidt grænseoverskridende for en traditionel julegris som mig, men også så skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dragør🎅🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  I mit barndomshjem i Nordjylland 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Kassebeer

  Jeg skal holde juleaften med hele min skønne familie, den holdes hos min nevø i København i år 🦌🎅🏼☃️🍷🕯

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Skou

  På min yndlings ø Fejø med hele familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Med hele familien i Allerød 🎄🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line A

  Vi holder jul på ski i Sverige i år! Eller, jeg er gravid med tvillinger, så jeg skal drikke varm kakao og underholde børnene mens de andre står på ski 😊🎄🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hos svigermor i Svendborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Julen skal fejres hjemme med familien🎁🎄…og dagen efter skal jeg fejre min fødselsdag🇩🇰, det ville ikke være tosset med lidt shopping i juledagene🍀🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina L

  Vi skal fejre jul i Odense ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vi holder jul i Midt-/Vestjylland✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene E

  Vi skal holde jul her! Efter det år, hvor svigerfar serverede suppe juleaften (og intet andet) lovede jeg mig selv og børnene at vi altid ville holde jul hjemme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Julen i år skal tilbringes hos farmor i Vanløse, så det kan da være, jeg en af december dagene skal invitere hende med en tur i Kronen til lidt pre-juleshopping 🎄🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Julen skal tilbringes hos min søster i Solrød <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Sikke en lækker give-away. Jeg er en af de “heldige jyder”, der har kendt til Sinnerup i mange år. I år skal julen tilbringes i Nordjylland 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Hemmingsen

  For første gang i nærmest 10 år skal jeg hjem til Nordsjælland og holde jul. Det kan næsten ikke blive bedre 🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gritt

  I Albertslund hos min kærestes mormor og morfar❤️🎄✨🍪🍷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Fantasisk konkurrence. Jeg får lyst til at ompynte mit hjem 😂🎄
  Hvis jeg vinder, så vil jeg dele min gevinst med min veninde Olivia ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hos min bror og hans skønne familie, med skoven i baghaven, ild i pejsen og små forventningsfulde ansigter 🎄😍⛄️🎁🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Frejvald

  For første gang med min lille nye datter og forlovede hos mine forældre❤️❄️☃️⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Med min lille familie hos min mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  🎄🎄Jylland – hos mine forældre. Og manden skal med for første gang 🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg skal holde jul i Sønderjylland ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  I vores nye hus, i svogerslev udenfor Roskilde. Og nu som familie på 4 ❤️🎄❄️☃️🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg skal holde jul med hele min side af familien i min mands og mit hus, som vi købte for 1.5 år siden. Jeg glæder mig allermest til, at julehygge med mine to niecer på 3 og 7. Små overraskelser hele dagen – rigtig disneyjul 🎄⛄. Faktisk er det andet år i træk vi holder jul herhjemme og jeg elsker at stå for det. Ooooogså kunne gavekortet være en ekstra fødselsdagsgave, da jeg fylder 26 år på onsdag ❄⛄🎄🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ååååårh, det gad jeg godt vinde! Min kæreste og jeg er netop rykket fra lejlighed på 50m2 til hus på landet på 250m2 – så det er ligesom lidt som om der er lidt meget luft mellem al julepynten i år!
  Jeg skal for første gang så også holde jul i år med min kæreste og hans familie. Det bliver skørt, men helt sikker dejligt! ⛄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg skal holde jul hjemme hos min svigerfamilie i Brøndby. Mine børn glæder sig, og de bliver helt sikkert også forkælet ✨♥️🎄♥️✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronika Fischer

  Her står den på jul hos svigermor og svigerfar i Vejle, da vores nybygger-husprojekt ikke er færdigt. Vi glæder os 🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Thorsing

  Jeg skal holde jul hos mine svigerforældre på Vestfyn ☃️🎄🎅🏼🤶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg skal holde min datters første jul hos min mor med vores famile og min forlovede ❤️ Vi E L S K E R jul i min familie! Min datter bliver 3 måneder d. 18 december, så jeg glæder mig helt vildt til at fejre jul med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre for første gang – vi har altid været hos bedsteforældre! Men i år er det “hjemme” med bedsteforældre fra begge sider, det bliver simpelthen så hyggeligt 😍🙏🏻🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul ude på landet nær Slagelse hos min kære familie 💝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg skal fejre jul i Indonesien efter et studieophold i Australien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg skal holde jul med mine forældre og min bror, og det bliver hjemme hos min bror i Sydhavnen. Da han skal ‘hoste’ aftenen, bliver det vegansk, og det glæder jeg mig rigtig meget til 🌱🎅🏼 Dog har han intet julepynt, så jeg ville elske at kunne købe en masse pynt og pynte op hjemme hos ham 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg skal holde jul alene med min pige,(og måske baby i maven, hvis hun kommer lidt før tid💖) da jeg lige har fundet ud af at min mand har været utro🎄💔😪🥁🌟🦌🤶🏻❤️ Julen er hjerternes tid, også de knuste❤️ Tak for en fin blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Skal fejre jul hos mine forældre lidt uden for Roskilde! Glæder mig til at hygge med dem og alle mine bedsteforældre, som er så søde og gamle 🎅🏼🤶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg skal holde jul alene med min pige, og måske baby i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi skal holde jul hjemme hos os, i Arrild, sammen med hele familien! 🎄🎅🏼🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal holde jul i Taastrup, med min far der kommer hjem fra USA hvor han bor 🎅🏼. Det bliver min 1,5 årig datter glad for ⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal holde jul for første gang hos min svigerfamilie i en lille landsby, der hedder Jenslev, med vores søn på 3 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre i mit dejlige barndomshjem 🌟🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Vi skal holde jul for familien i vores nyindkøbte hus i Hørsholm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Cathrine Tinsfeldt

  Vi skal fejre jul på fynsland – julen er helt speciel når familien samles hos mine forældre, og man bliver trukket tilbage i barndommen. SKØNT 🎅🏽🤶🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg skal holde jul sammen med min fars side af familien i Nordsjælland ❤️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg følger dig allerede selvfølgelig ☺️👏🏼 Jeg skal fejre jul i Nordsjælland, hjemme hos mine forældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabelle

  Jeg skal holde jul i Livigno, hvilket betyder jul på ski ⛷😍 Det kunne ikke være bedre ❄️🎅🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg skal holde jul i Marokko. Det har jeg prøvet én gang før og det var en succes – kan varmt anbefales (ja, der er faktisk varmt ;o) Mit keyboard er F*****, så jeg kan ikke lave emojis :o(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Jeg skal hjem til mine forældre i Jylland (bor i København) og fejre jul med søskende, nevøer og niecer 🎄🌨❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L.

  Jeg er nygift, og vi skal holde jul sammen for første gang i år. Vi starter hos hans familie, så det bliver spændende – og lidt underligt, er jeg sikker på – at skulle tage del i en anden families juletraditioner, få lidt anden julemad osv., men jeg glæder mig 🎄🎁🎀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal holde jul hos mine forældre i Næstved. Hele familien er samlet der, når min morbror og tante kommer hjem fra Grønland for at fejre jul med os 🎄🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Vi har købt hus i foråret og skal for første gang holde jul for hele familien. Både mine forældre, svigerforældre og vores søskende m.fl. Glæder mig…men vi mangler pynt til træet, for det har vi jo ikke før haft brug for… 😁🎄🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Sikke en god konkurrence, jeg elsker Sinnerup!
  Jeg skal endelig fejre jul på mine forældres gård i Skovlunde. Det hyggeligste i hele verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg skal holde jul med mine forældre, min mand og vores lille ny baby hos mine forældre på Østerbro😍💫🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Albech Andersen

  Jeg skal fejre jul med min lille familie hjemme i Værløse 💕🎄😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi skal for første gang holde jul hjemme hos os med både min familie og svigerfamilie. Jeg glæder mig🎄😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille N.B

  Vi skal holde min søns første jul hjemme hos os selv i år 🎄🎅🏻😍 Det er første gang, vi selv holder jul og det er sgu lidt nervepirrende 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Århus 🎄♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S

  Vi skal holde jul i Frederikshavn ved mine forældre🎅🏻🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  I vores nye lejlighed i Rødovre ( lige ved siden af Rødovre Centrum, der ligeledes er gået juleamok ) sammen med min side af familien 🎅🏻🤶🏻❣️🤗❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vi skal holde jul hjemme i København. Vi bliver mine to drenge, min mand, svigermor og mig selv. Vi glæder os max til december og julen da vi sidste år måtte passe vores elskede farfar der døde efter 6 ugers intens sygdom og måtte begrave ham d 22/12, så der var ikke så meget julestemning. Det retter vi op på
  I år, hvorfor ekstra pynt vil være perfekt 🎅🤶🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hos mine forældre i Haslev, sammen med mine søstre, deres kæreste og min Nevø og niecer ❤️❄️☃️🎄🤶🏼🎅🏼🎁❤️⛪️🌨☃️✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Hansen

  🎄 Jeg skal fejre jul i Odense, i mit barndomshjem med mine forældre og søster og hendes familie. Jeg bor selv i KBH, men tager afsted d. 23. til julehygge 🤶🏼🎅🏼⭐️💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Aalborg – selvfølgelig 😉🎄🎄🎄🎄❤️🇩🇰🎄🎄🎄🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg skal holde jul med familien ved Hirtshals Fyr i den gamle fyrmesterbolig😍 Det bliver ret magisk, tror jeg. 💫 Ville elske at kunne tage noget smukt julepynt med 🌲☃️❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg skal holde jul i Odense med min søde familie 🎄🎅🏻🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana C.

  Jeg skal holde jul med forældrene i København som vanligt 🤗🎅🏼🎄☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Skal fejre jul hos mine forældre i Hundested ☃️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal holde jul i Hjørring med min mors side af familien ☃️🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  I gode gamle Sønderjylland 🎅🏻 Der altid er det mest julede vintereventyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Vi skal holde jul for første gang i vores nye hus i Herlev. De julekugler vil passe rigtig godt ind i resten af pynten 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Christensen

  Jeg er lige flyttet hjemmefra og skal derfor, for første gang, køre “hjem” for at holde jul. Den skal tilbringes med min min lille familie og senere på aftenen svigerfamilien 🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal holde jul hjemme på Fyn med familien, som bor udenlands og altid kommer til Danmark for at fejre jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Slot

  Jeg skal holde jul i København, sammen med familie og venner. Døren er altid åben, så vi ved aldrig helt hvor mange vi bliver før vi sidder omkring julebordet. 🎄❤️🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Jeg skal hjem til Norge og holde jul, sammen med min kæreste og vores lille datter på to måneder. Elsker julen, og ville elske at vinde gavekortet 🎄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg skal fejre jul hos mine forældre. Er skønt bare at kunne slappe af hos dem med god mad, når man har været på en 12 timers nattevagt fra d. 23-24. 🎄🎅🏼🤶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hos mine svigerforældre selve juleaften men dagene før og efter hos mine egne forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nielsen

  Vi skal holde jul hos mine forældre med vores datter på tre.Medmindre lillebror melder sin ankomst så bliver det på fødegangen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina R.

  Jeg skal holde jul hos mine forældre, hvor vi bliver 6 rundt om julebordet 🤗🎅🏻🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja S

  Jeg skal holde jul hos mine forældre i deres nye hus med min nærmeste familie. Det bliver så hyggeligt! 🎅🏾🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal fejre en fantastisk jul med mine forældre, mine søskende og min svogers familie. Det er blevet en tradition, at min svogers forældre kommer med os hjem til mine forældre, hvor der både blive sunget og danset om juletræet, spist i store mænger, leget pakkeleg, og selvfølgelig åbnet gaver. Alt imens vores dejlige kat får lov til at sidde og lege med julepynten på de nederste grene😻 Jul hos mor og far er altid bedst☺️💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  Vi skal holde jul hos mine forældre, sammen med min side af familien. Åh hvor jeg glæder mig! 🎄🦆🍷🎁❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Uh, jeg gad godt lige gå juleamok i Sinnerup 😁🤶🏼👏🏼 Jeg skal holde jul herhjemme i Vestjylland – i år med og hos svigerfamilien 🎄✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke S

  Jeg skal holde jul hos mine forældre i Nordsjælland, med mine søstre 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg skal, traditionen tro, holde jul hos min elskede mormor og morfar i Skovlunde med vores nærmeste familie. Præcis (så dejligt) som det plejer 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg skal holde jul hos mine forældre hjemme på Amager sammen med mine søskende, nevø og niece, og min kæreste. Mine svigerforældre fra Holland kommer også og skal fejre dansk jul sammen med os. Med andre ord alle dem jeg elsker aller mest❤️ Det bliver såååå godt, jeg glæder mig helt vildt, især fordi jeg var i Afrika sidste hele december sidste år, så det føles lidt som om at den skal have dobbelt op på julehygge i år😄🎄❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg skal holde jul hos mine forældre hjemme på Amager sammen med mine søskende, nevø og niece, og min kæreste. Mine svigerforældre fra Holland kommer også og skal fejre dansk jul sammen med os. Med andre ord alle dem jeg elsker aller mest❤️ Det bliver såååå godt, jeg glæder mig helt vildt, især fordi jeg var i Afrika sidste hele december sidste år, så det føles lidt som om at den skal have dobbelt op på julehygge i år😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Wittendorff

  Jeg skal holde jul i min fødeby, Hillerød. Første gang med min svigerinde og hendes familie, min familie og min niece, som kom til verden 24.11.18 😍🤶🏻🎅🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bergholdt Quist

  Jeg skal holde jul i Flovt, i et stort sommerhus med alle mine søskende, deres børn – som alle oplever jul for første gang – og min mor og hendes mand. Hyggeligt og sikkert hektisk med 8 til overnatning og jul 🎅🤶💝❄️☃️🌨️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Min jul skal holdes i en hytte i Sverige sammen med familien⛄️⛸🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg skal hjem og holde jul hos min mor, sammen med mine søskende – og hvor glæder jeg mig! 🎄🌟🎁❣️🎁♥️❄️🎄👨‍👩‍👧‍👦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Min jul skal holdes i en hytte Sverige sammen med familien⛄️⛸🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kjær

  Vi skal fejre jul hjemme i Charlottenlund og jeg glæder mig. Må også forbi Kronen og Sinnerup en dag. Elsker alt ved julen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg skal fejre jul med svigerfamilien i Vallensbæk 🎄✨⛄️🤶🏼🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  I Middelfart med min familie, hvor jeg endnu engang glæder mig til at hygge med min lillesøster på 12 og spise gås. Og selvfølgelig hygge med resten af familien ☃️🎡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg skal fejre jul med min familie i Vietnam!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hjemme hos os selv sammen med lidt af familien🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie B

  Jeg skal holde jul med hele min familie oppe i Nødebo 🎄Den er god nok, min familie bor i Nødebo og ja vi har en præstegård, dog ikke den kendte – omend det tæt på noget af det mest julede danske eventyr der findes🤶🏻🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg skal holde jul hos mine forældre i København, og det glæder jeg mig rigtig meget til, selvom det i år desværre bliver uden min lillebror, fordi han er ude og rejse. 😥❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L

  Jeg skal holde jul, i Blovstrød, hos min søster, som lige er flyttet i hus, her i efteråret. 🎁🎄🦆🐷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  På Fyn med hele familien🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg skal fejre jul i Silkeborg hos mine forældre og søstre, sammen med min kæreste for første gang! Uh hvor jeg glæder mig til at dele juleaften med alle (!) mine kære 🎄🎄🎄🎄❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Sydsjælland 🌟🎅🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saftevand

  Jeg skal fejre i eksotiske Horsens, og derefter til familie i Norge. 🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Faust

  Jeg fejrer jul hos min søster og hendes dejlige familie. For første gang i laaaang tid eftersom de har boet i USA i en årrække 🌲🤶🎅👼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmina

  Hjemme i Hørsholm hos forældrene 🎄✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Jeg skal fejre jul i mit nye hus i Blovstrød, med min ogmin kærestes familie🎄☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  På Fyn! For første gang uden min familie(gisp!!), men derimod hos min svigerfamilie. Bestemt hyggelig men helt anderledes jul i år🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Vi skal holde jul hos mine forældre på Sydsjælland 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal fejre jul sammen med min familie på Frederiksberg ❤️🎄🎅🏼🤶🏼✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hos mine søde forældre i Terslev 🎄🤶🏼🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg skal holde jul midt i den svenske skov i min families sommerhus 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg skal, for første gang, holde jul sammen med min kærestes familie i England. Det bliver spændende at opleve nogle andre traditioner end de danske, men også lidt mærkeligt ikke at være hjemme 🎄🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  I vores nye sommerhus, hvis alt når at falde på plads inden jul 🤞🏻🎅🏻🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Det er lidt usikkert hvor vi skal fejre jul i år pga. Noget sygdom i familien, men en ting er sikkert jeg skal se mine nevøer og niece danse om juletræet for første gang! Det glæder jeg mig til 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Julen bliver fejret hos mine forældre i Jylland 🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hjemme – Første gang sammen, første gang som værter for vores forældre, første gang i vores nye hus! Det bliver intet mindre end magisk! Julen bliver i år virkelig hjerternes fest <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Christensen

  Jeg skal for første gang holde jul hos mine svigerforældre i det jyske sammen med min kæreste og vores lille søn 👶🏼🤶🏼🎅🏽🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vi skal holde jul hos mine forældre på Als.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg skal holde jul hjemme ved mig selv i Stenløse, hvor vi lige er er flyttet i hus 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg holder i år jul på Rigshospitalet – skal arbejde juleaften, men derfor skal der stadig Jules hele december måned 🌲🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg skal holde jul hos mine forældre som jeg plejer. Vi er ikke mange, men det er rigtig hyggeligt ☺️✨🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat R

  Vi skal for første gang holde jul hjemme hos os selv, hvorved et gavekort til nyt julepynt ville falde på et meget tørt sted. Vi bor selv 1km fra Kronen, så lå uanset snart forbi og gramse lidt på det alt for fine julepynt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat R

  Vi skal for første gang holde jul hjemme hos os selv, hvorved et gavekort til nyt julepynt ville falde på et meget tørt sted 😍 Vi bor selv 1km fra Kronen, så lå uanset snart forbi og gramse lidt på det alt for fine julepynt ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal have min egen lille familie med til jul hos min mor. Hvis hun altså ikke tager imod mit tilbud om at holde juleaften, fordi hun er stressramt og trænger til pause… #GivNuSlipMor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie G

  Jeg skal holde jul i Hjørring hos mine bedsteforældre. For første gang i måske10 år. Så det bliver helt sikkert en dejligjul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul i England med min kæreste. Det bliver så hyggeligt 🎄
  Savner dog altid flæskestegen og de brune kartofler, jeg tager dog ingredienser med til at lave ris a la mande og kirsebærsovs – dét går jeg altså ikke ned på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal hold skulle hos min bror, svigerinde dig nevø på Amager. Derudover kommer hendes forældre, min anden bror og mor også. D. 25 smutter mine søskende og jeg så til Falster hvor vi fortsætter julen hos min far 🎅🏼🎄
  Jeg bor selv på Frederiksberg, og siden dine stories fra Sinnerup har jeg planlagt at jeg skal derhen 🙌🏼😍🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg skal arbejde på hospitalet først og så hjem til mine forældre i Roskilde. Det glæder jeg mig til! 🎄
  I øvrigt et ret idyllisk julehjem du har fået lavet! 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Jeg skal holde jul med mine forældre, min lillebror og mine bedsteforældre i Næstved 🎄✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde jul hjemme på Fyn i år, nærmere bestemt Assens. Jeg glæder mig, for det er første år, at jeg slæber min kæreste med hjem til min familie, hvor jeg mange år har holdt med hans. Så det bliver spændende at se, om vores juletraditioner passer ham 🎅🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi skal holde jul herhjemme (i Viborg) bare min mand, vores to unger og jeg. Det er første gang vi skal holde jul for os selv og vi glæder os faktisk til det. Vi bliver altid en pænt stor flok og det kan nogle gange blive lidt stressende synes vi.
  Så i år bliver en stille og rolig, men mindst lige så hyggelig og rar som altid✨🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg holder jul i Kbh K med min familie 🎄🎅🏼 Der er så dejligt stille i byen i julen, og højdepunktet er midnatsgudstjenesten i Vor Frue. Glædelig jul og tak for en fin blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kører til mine forældre i Jylland for at holde ferie med hele familien 🎅🤶🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg skal hjem til mine forældre, søskende og bedsteforældre i Vejle. 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla H.

  Skal hjem til Vordingborg på Sydsjælland og fejre jul med min mor og bror 🎄 altid hyggeligt bare at være os tre, så aftenen kan nydes i vores eget tempo 🎁👩‍👧‍👦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi skal holde det hos os – for første gang! Er også allerede igang med juleoppyntningen🤶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M

  Jeg skal holde jul hos min søster i Århus i år – hendes første år som værtinde 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg skal holde jul i Odense kun tre personer, men med hjemmelavet kirsebærsovs med kirsebær udstenet i sommers og så skal vi have gås. I vores familie er vi nemlig mere til gås end and eller flæskesteg. Elsker jul og læser med beundring alle dine posts om dit smukke hjem. Jeg ønsker jer en glædelig jul. PS i Odense er der heldigvis en Sinnerup og jeg elsker også velourkuglerne🎄🎁🦆🍷🇩🇰🍒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg skal hjem og holde jul hos min far i Herlev med min familie og kæreste 😊🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line f

  Jeg skal hjem til vestjylland med min 1-årige søn, og jeg glæder mig allerede🎅🏻🤶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Lindhardt

  Efter årtier med jul hos mine forældre i Bruxelles, holder vi jul i hjemme i Vedbæk i år. Og for første gang bliver det med en baby på armen – vores lille søn kan nemlig komme til verden når som helst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie S

  Jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre i Korsør, det bliver så hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Skal holde jul i Horsens 🤶🏻✨🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg skal holde jul hos mine forældre i Herlev med mine bedsteforældre, faster og brors familie. Og jeg elsker også bare julen 🎄❤️ Det bliver den sidste jul “alene”, da jeg fra næste år skal holde med min kæreste og kommende barn på skift hos mine forældre og hans forældre 👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Sinnerup er det rene slaraffenland – og jeg er så heldig at bo i Vanløse, så har den lige rundt om hjørnet 🙂
  I år skal jeg holde jul med min kæreste for første gang, hjemme hos min mor og hendes mand. Vi bliver kun os 4, og der er lagt op til en superhyggelig, nede-på-jorden aften med masser af mad og god vin.
  Ingen emojis desværre, da jeg er på pc´en..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Nå ja – og det er i København julen skal holdes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal holde jul hos min mor i Slagelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jul hjemme hos de gamle på Lolland 😍🎅🏻🤶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Cecilie Petersen

  Vi holder jul i Fredensborg hos mine kære forældre🎄medmindre det bliver på Hillerød hospital, vi har termin d. 27 december med vores første, så vi er liiidt spændte 🎅👶 jeg følger selvfølgelig med på insta!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Jeg skal bare holde jul herhjemme i det vestjyske🎅🏻🤶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal holde jul hjemme i vores nye hus i Jægersborg med min mand og vores lille Lucia-baby (har termin den 13/12), og har forhåbentlig født inden den 24/12 ☺️👶🏼🎄✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Julen skal holdes i Silkeborg 🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Vi fejrer altid jul i “sommerhuset” der grundet pejs heldigvis altid kan holdes varm og julet i december. 🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vi skal holde jul på landet uden for Kalundborg med begge vores familier i år, det bliver SÅ hyggeligt. 😍🎄🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal holde jul med min familie på vores landsted på Møn – en rød gård hvor julestemningen er top – ville blive endnu bedre med mere julepynt og lidt sne 🎄🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi skal holde jul herhjemme🎄🎁🎁❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Vi skal holde jul på landet, Sydsjælland hos mine forældre. Det bliver en helt anderledes en af slagsen, da jeg blev mor i juni og derfor skal en nisseklædt Agnes med 🌲🎄🎁❄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Nygift og glad, skal jeg holde jul med svigerfamilien, der også har fået et rigtig godt forhold til min mor – så hun skal selvfølgelig også med. Det bliver så hyggeligt, og så bor de i stueetagen i samme ejendom, hvor vi bor “på kvisten”, så det er dejlig nemt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Jeg skal holde jul i Vedbæk i år 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Vi skal holde jul hos med HELE familien i Nordjylland. Jeg afleverer speciale d. 20., så jeg GLÆDER mig til at julefreden sænker sig, og at jeg ikke skal andet end at lege og julehygge med min datter og min lille niece, som skal holde jul sammen for første gang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nakskov 🎄🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg skal fejre jul i mit barndomshjem lidt udenfor Roskilde – som regel er vi kun mine forældre, min bror og jeg (altså, fordi vi bare ikke har mere familie…), men i år kommer også min brors nye kæreste med, så det bliver så hyggeligt med en gæst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hos mine svigerforældre i Charlottenlund 🎄❤️🙏🏻 Der er altid pyntet op til den helt store guldmedalje, så hvis jeg vinder gavekortet, skal jeg shoppe julepynt og give svigermor kamp til stregen 🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hos min far i mit barndomshjem med alle mine søskende. Når søskenflokken alle er skilsmissebørn af flere forskellige kuld, kan det være lidt et puslespil, at samles allesammen. Men i år lykkedes det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Petersen

  Jeg skal holde jul i Hvidovre med hele sviger familien 🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg ved endnu ikke, hvor jeg fejrer jul i år. Måske hos en veninde og hendes familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi skal fejre jul hos mine svigerforældre på Ærø, den første jul med vores lille søn ❤️🎄🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane S

  Hos mine forældre i mit barndomshjem i Jylland 🎄❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri Rasmussen

  Jeg holder jul med familien i Regstrup lige uden for Holbæk – for første gang! 🎅🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  I min brors nye hus i Hvidovre (min barndomsby 😍) 🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vi skal holde jul hos mine forældre i Ribe på deres gård i skoven. Det bliver TOP hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Vi skal holde jul hos mine små drenges (5uger og 1 1/2 år) farmor. Har stadig ikke helt vænnet mig til at skulle holde jul uden min egen familie – det er skønt og hyggeligt, men bare anderledes. 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vores hus i Sverige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har termin midt i december, så vi har lavet en game plan, der lyder: fødsel frem til 20. december = jul hos familien i Horsens, fødsel efter 20. december = jul hjemme i Rødovre 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal holde det i Aarhus med min familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal for første gang fejre jul med min kæreste – sammen med hans forældre 🎄 De bor i København ligesom os, så det er dejlig nemt. Jeg glæder mig så meget 😍🤶🏻🎅🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Første jul med baby, og vi har endnu ikke besluttet, om juleaften bliver hos min familie eller svigerfamilien 🙈🎄⛄️🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vi skal for første gang selv holde jul derhjemme med min svigerfamilie. Vi har fået ny lejlighed og er i fuld gang med renoveringen, så måske 1000 kr. til Sinnerup ville kunne camouflere at vi langt fra er i mål med et eneste rum i lejligheden. Jeg krydser fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Boisen Schmidt

  Jeg skal holde jul i mine forældres skønne sommerhus 🎄🏡🎅🤶

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Vestjylland i min mormor og morfars gamle hus, som min onkel har overtaget efter deres død. Har pretty much holdt alle mine juleaftener der og jeg elsker det. Kan slet ikke vente :)<3

  Ps. Elsker Sinnerup og deres velour julekugler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S

  Med bedsteforældrene i Brønderslev 😍🎅🤶

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Med termin 19. december er det i år mere spændende end normalt, hvor jeg skal holde jul. Vi har en åben invitation hos mine forældre, som bor ti minutter væk, men alt afhænger af, hvornår den lille, nye verdensborger har tænkt sig at ankomme – og dagsformen hos moren! Jeg håber, det bliver jul med en lille bebs, men nu må vi se. Det kan også blive fra en fødestue på OUH, og det vil da i hvert fald blive en jul to remember 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Min jul skal holdes med hele den pukkelryggede i Carlsbergbyen for første gang. Det bliver så hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Julen skal holdes i Ballerup hos mine forældre og mine 4 søskende med påhæng og børn 🎄🤶🏻✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Your decoration is beautiful!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi skal til mine forældre i Holte 🎄🎈 Første jul med baby 👪❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Åh, jeg kender Sinnerup i Kronen – og er vild med den! Man kan jo købe det hele 😍 Jeg skal holde jul i Jylland hos min familie – for første gang skal min kæreste med, da vi venter os en fælles datter lige om hjørnet ❤️🎄

  Smuk og inspirerende julepyntning – tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Familie-jul i det sydfynske, nærmere bestemt Svendborg 😊🎄💫🎅❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg skal holde jul på Fyn med min mors familie. Det skifter hvert år – et skilsmissebarns lod, også som 26-årig – og jeg tror ærlig talt, det bliver lidt kedeligt, haha! Næste år er jeg hos min far, hvor der er en baby med, det glæder jeg mig vildt meget til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg tæller dage til en jul i barndomshjemmet
  🎄🎁🕯🥁✨🍚🍒☃️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julir

  Vi skal holde jul hjemme i vores lulle rækkehus med 18 til bords..det er ikke mig, der har besluttet det, så det er med lidt frygt i maven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi skal holde jul i vores lille nye hjem i Kolding – og forhåbentlig med en lille ny mand ved bordet i år. Jeg har termin d. 12/12 – så lidt spændende, om han når at melde din ankomst inden juleaften 🙈🙏🏼💙🤰🏼🎁✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma H

  Jeg skal holde jul i mine forældres relativt nye sommerhus i Nordjylland 😀 Glæder mig til at begrave mig i julesnacks, flæskesteg og nisseøl 🎅🏼🎄🎅🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Vi tager Tour de Jylland – selve juleaften skal holdes i vidunderlige Aarhus ❤️🤶🎅
  Nytårsaften derimod skal holdes hjemme på vidunderlige Frederiksberg 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hua

  Jeg skal holde jul med min mand, søn og babypige i maven, hos svigerfamilien i Skovby/Galten 🎅vi skiftes til at holde jul med både min og min mands familie, og selvom vi plejer at være 25+ hos min, så bliver vi stadig omkring de 15 stk. I år også – mega hyggeligt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Min kæreste og jeg skal selv holde jul derhjemme sammen med hans børn, deres mor og farmor. Det er første gang, vi skal holde jul sammen og så er det ikke mindst første gang, jeg skal stå for at holde jul. Så det bliver nyt på alle måder! 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Hvor ser det fint ud! ✨👏🏼

  I år er første jul, hvor jeg ikke bor hjemme. Det betyder også, at der mangler en del julestemning i min og min kærestes lille lejlighed på Nørrebro. 😅 Så jeg glæææææder mig allerede til, at jeg skal holde jul hos mine forældre i Roskilde, hvor jeg ved, at der ikke er sparret på julepynten. 😉🎅🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Først og fremmest, skøøøøn give away 😍🤶🎄 Jeg skal holde jul med min kæreste sammen med hans familie, for første gang ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Vi kører dobbelt op i kompromisets navn: først jul hjemme hos os selv (i en forstad til København) med min svigerfamilie den 23. og så juleaften på Rømø (en ø ud go den Jydske vestkyst) med min familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg skal holde jul hos mine forældre i -tadaaa – Vanløse. For første gang skal jeg dog have min mand, som jeg blev gift med for et par måneder siden og vores datter, som jeg føder her en af dagene, med. Så det bliver min 25. jul i Vanløse, men på en helt ny måde. 🎅🏽🤶🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår blev almindelig sund fornuft, noget man skulle være decideret stolt af!?