Du læser nu
BRYLLUP – polaroid-gæstebog..

BRYLLUP – polaroid-gæstebog..

BRYLLUP - polaroid-gæstebog..

Når nu man bruger så mange kræfter og så meget tid på det bryllup dér, så vil man jo gerne have minderne til at vare for evigt – og selvom vi har booket fotograf både det ene og det andet sted, så synes jeg alligevel, at der er noget virkelig hyggeligt over sådan en god gammeldags gæstebog, så derfor har jeg gjort lidt ekstra ud af vores… Jeg håber, at det er én vi kan sidde og bladre i (og smile over) mange mange år ud i fremtiden.

 

I USA har jeg købt et lille Fujifilm Instax Mini 8 polaroid-kamera på Amazon. Det er virkelig skægt – jeg ved ikke helt om det var mig eller (min nevø på 5) Pix, der synes at det var mest sejt, men vi hyggede os ihvertfald med det (… som jeg viste her). Det kan også fås herhjemme – det billigste har jeg set hos Elgiganten (lige her).

 

Tanken er at vores gæster kan tage et billede og skrive en lille hilsen – som gæstebog har jeg købt en fin sag på Etsy med vores bryllupsdato og navne på. Den kan I finde her (reklame/affiliate link) – vi har dog bestilt den i ‘rustic white’, for Skjorten synes alligevel at en lyserød gæstebog var at gå one step too far (.. fair nok..). Derudover har jeg lavet et lille skilt i Photoshop, som jeg vil sætte i en guldramme, og så vil jeg lægge forskellige kuglepenne, en limstift noget washi tape og nogle klistermærker, som folk kan bruge til at ‘personalize’ deres hilsen. Jeg tænker, at det er meget hyggeligt for folk, at have sådan et lille projekt, når nu vi har adskillige dage sammen i Italien… Og nu er der bare tilbage at håbe, at Pix ikke går så meget amok med det, at der ikke er nogle film tilbage til alle de andre gæster… Men then again – bryllupsfest gennem en 5årigs øjne kunne måske også være ret hyggelig<3

 

BRYLLUP - polaroid-gæstebog..

 

BRYLLUP - polaroid-gæstebog..

 

BRYLLUP - polaroid-gæstebog..

 Kommentarer (3)
  • Hej 🙂 hvor lang tid gik der fra du bestilte gæstebogen, til du havde den? Og oplevede du nogle problemer med told mm.?
    Vh Andrea

    • Med forskellige slags washi tape (altså, sådan noget papir-tape) – jeg havde købt en slags med guldglimmer og to forskellig slags guld-prikkede 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top