Du læser nu
SOMMER-AFTEN – i sommerkjole..

SOMMER-AFTEN – i sommerkjole..

SOMMER-AFTEN - i sommerkjole..

I sidste uge slog jeg til på en ny kjolefavorit – I er allerede flere, der har spurgt hvor den er fra, og den er såmænd bare fra H&M. Man kan aldrig få for mange skjortekjoler, og nu hvor yndlingskjolen måtte lide døden på ferien, tænkte jeg, at denne kunne være en værdig erstatning. Ikke mindst, når nu den har sæsonens hippe bare skuldre (som jeg æææælsker… but you know..). Den koster 199kr og fås også online lige her – den er ret gennemsigtig, så man skal have en hvid ‘tubekjole’ man kan have på inden under, for at det ikke skal være alt for kriminelt. Den jeg har på er også fra H&M, men købt for to år siden – jeg bruger den under alle mine off shoulder-kjoler:)

 

 

SOMMER-AFTEN - i sommerkjole..

SOMMER-AFTEN - i sommerkjole..

SOMMER-AFTEN - i sommerkjole..

 

 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top