Du læser nu
November-listen: på cykel, månedens outfit og på kæreste/venne-tur…

November-listen: på cykel, månedens outfit og på kæreste/venne-tur…

Ja, det er en kende for tidligt, men det er jo efterhånden blevet en vane. Og årsagen er altså, at jeg har noget andet indhold på tapetet til på mandag, og så hellere være lidt tidlig på den, end det modsatte.

Jeg har sendt en lille zombie og en Halloween-ballerina afsted i børner i dag. Kæmpede med en halvtør Kohl, der tydeligt ikke var blevet brugt i meget lang tid, og utålmodige børnekinder. “Stå stiller skatter”, prøvede jeg, mens edderkoppen på kinden kom til at se mere og mere syg ud.

Jeg læste på et tidspunkt, om en tidligere studiekammerat gone BCG der i et interview snakkede om hvordan en gamechanger for hende havde været at klart definere for sig selv, hvilke ting hun var dårlig til med vilje (ikke direkte citeret, men pointen består). Og sådan noget hér med Halloween-kostumer, forældremøder og den slags. Det er på min liste. Det er ikke sikkert, at det bliver ved med at være sådan (en sådan liste behøver jo ikke være statisk), men der er ting jeg ikke gider gå og være træt af mig selv af, for ikke at lykkes med. Anyways. Sidespor. Men måske en meget interessant snak til en anden dag.

Og med de ord:

I November vil jeg gerne…

… Huske at trække vejret. Det er min erfaring fra både mit tidligere og nuværende job, at November og December er helt crazy travle. I år vil jeg øve mig i, at være lidt opmærksom på det og dermed, forhåbentligt, navigere bedre.

… Begynde at jule. Jeg er med på at det er for tidligt for nogle, men jeg har ingen skam.

… På kæreste/venne-tur til Hamborg. 2 nætter uden børn. For sindssygt.

… Lytte-læse Katinka Aggers “Du ved ingenting om døden”

… Drikke pumkin spice latte og gå i bamsestøvler, like it’s 2008 og jeg stadig går på college i sydstats-USA. #noshame

… Cykle! Det kommer vi tilbage til (omend ikke i dette forum – kun på insta), men vi har lånt en ladcykel til noget kampagne-værk og hele familien elsker Bente (som hun hedder) og hjuler rundt i tide og utide.

… I badekarret alene. Med et glas rødvin. Og et par duftlys. Og en hårkur. Og en lydbog.

… Være social. Det er jo party season. Og der er mange gode arrangementer. Også selvom jeg lige skal tage mig sammen til dem.

… Tage min familie med i efterårsskoven og nyde farverne. Jeg tænkte aldrig over det, da jeg boede inde i byen. Opdagede det måske ikke. Det smukke efterår. Men efter vi er flyttet nordpå og har skoven uden for døren, har efteråret taget pusten fra mig. “Hold kæft, hvor er det smukt”, tog jeg mig selv i at hviske bag rattet til mig selv, da jeg kørte gennem Hareskoven i sidste uge. And it is. Virkelig. Lige nu. Magi.

 

Månedens cravings…

Hjemmelavet pasta, kraftige rødvine, svamperisotto og frokostaftaler med veninder.

 

Månedens outfit…

Får I på billederne her. Jeans, mine Flattered-støvler, strik og klassiske frakker. Formodentligt også paraply for det er jo Danmark og november.

 

Content på tapetet…

En god karrieresnak med en sej dame, en opfølgning på investeringerne, lidt hudnørderi, forsigtige julerier og en rejseguide til Hamborg… Business as usual med andre ord<3

 Kommentarer (10)
 • Jeg tænker det sikkert kommer i din guide, men tip mig lige: Hvor skal I bo i Hamburg?! Jeg gad godt overraske min kæreste med nytårstur til Hamborg, men jeg er i syv sind over hoteller…. Det hjælper heller ikke at alle hjemmesider kun er på tysk, ahemm….

 • Også et par Hamborg-tips her (har lige været der med kæreste OG 2 børn, 7 og 4 år). Generelt bør du/I booke borde og aktiviteter på forhånd (og gør det i god tid) hjemmefra, da de er ret strikse i Hamborg pga. Corona. Man skal ikke tage derned for en spontan tur i disse tider, så får man set meget lidt. En idé er også, at I henter appen Luca, som er deres officielle (?) app, som alle tyskerne bruger til at checke in og ud på restauranter o.l. Nogle steder beder de sågar om det. På appen kan I også uploade jeres corona-pas, men alternativt så sørg blot for at have det med udprintet, når I er ude.

  Restaurant-tip: Coast by East, sindssygt lækker sushi og andre oversøiske retter samt flot bygning: https://www.coast-hamburg.de/en/restaurant

  Museum: Miniature Wunderland. Sjovt for både voksne og børn. Et helt univers i miniature, en masse verdener bygget i model-størrelse. Men igen book tid. Og det er svært – der er kun åbent for mindre perioder af gangen. Så tjek deres hjemmeside.

  Udsigt fra Elbphilharmonie, deres flotte koncerthus. Man kan også bo på hotellet, der ligger her. Det gjorde vi og nød det i fulde drag.

  Evt. leje elcykler. En super fed måde at komme godt og fleksibelt rundt i byen 🙂 Vi gjorde det og havde en fest!

  God tur 🙂 Det er en SKØN by – også selvom den for tiden kræver lidt planlægning

 • Du kender sikkert allerede stederne, men nu får du lige et par tips til Hamborg 🙂

  Elbgold (som ligger mange forskellige steder i hamborg) – de laver virkelig god kaffe.
  Nord Coast Coffee Roastery – GOD morgenmad. (men husk at bestille bord)
  20Up Lounge & bar – drik drinks med den smukkeste udsigt på 20 etage.
  NENI hamborg – laver god mellemøstlig mad.
  XE OM – laver god vietnamesisk mad. (prøv også deres drinks)

 • Jeg synes, det er helt fint at vælge sine kampe og bestemme sig for, hvilke der er værd at være god til og hvor det er fint nok bare at være ok. Et helt andet aspekt er, når det drejer sig om ansvarsfordeling i familien. Jeg læste for nylig en artikel om “weaponised incompetence”, hvor det drejede sig om kønsrolleproblematikker og det (ubetalte) arbejde, der indgår i og skal fordeles i alle familier. Her kan det være en strategi, at gøre sig så dårlig til noget, at den anden hellere vil gøre det end at tage kampen…

 • Inspirerende billedserie – en fryd for øjet! 🙂 Og hallelujah for at vælge ikke at være god til alt – måske den mest befriende erkendelse. Omend det heller ikke er min spidskompetence :p

 • Jeg tipper lige om at tage på havnerundfart i Hamburg, hvis vejret er til det. Var der for et par år siden, og det er ret vildt, hvor stor Hamburgs havn egentlig er.

  God weekend!

 • Det lyder som helt fantastiske planer for november 🙂

  Jeg ville elske en “snak” omkring det, at være “dårlig til noget med vilje”.
  Jeg synes, det er enortm interessant hele det her med at få familielivet til at gå ved at vælge noget “fra”.

  • Ja ik? Jeg synes også det var en god måde at anskue det på. Vi gør det jo allesammen i forvejen – vælger til og fra, men der var noget meget fint ved faktisk at sætte ord på hvilke ting man vælger at være dårlig til. 🙂 Den må vi dykke mere ned i!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top