Du læser nu
Mit inspirationsboard: brudelooket

Mit inspirationsboard: brudelooket

Mit inspirationsboard: brudelooket

Jeg skal mødes med mit hår- og makeup team (… #glamsquad, haha) på mandag og er ligeså langsomt gået igang med at samle inspiration til looket. Jeg har fra starten af processen (og især fra da jeg havde fundet kjolEN) haft en ret fast idé om hvordan jeg gerne vil se ud. Nu handler det bare om at forsøge at få det formidlet til dem der kan få den slags til rent faktisk at ske. Derfor har samlet ovenstående board – selvfølgelig med et par decoys, i tilfælde af at Skjorten skulle få forvildet sig ind på det her indlæg.
Når det så er sagt, så synes jeg faktisk det har været ret svært at finde gode billeder til inspiration – det meste på Pinterest er virkelig amerikansk og meget malet, og det er ikke rigtigt min smag. Til gengæld har det været virkeligt inspirerende at se mine smukke veninder blive gift nu i sommer – de har virkelig formået at ramme den perfekte balance mellem naturligt, alligevel festligt og meget meget smukt.
Hvis I er nogen der har nogle gode boards må I endelig dele og smide et link i kommentar-feltet. Vil gerne have så meget inspiration med som overhovedet muligt:)

 Kommentarer (11)
 • Hej Acie
  Et lille tip til dit fine inspirationsboard – jeg blev gift i juni, hvor jeg lærte, at hvis man skal have opsat hår og slør, så ser det klart bedst ud, hvis sløret bliver sat under håret (i nakken), da håret så kommer til sin “ret”.
  Det er også nemmest at tage det ud senere så, da man ikke ødelægger for meget af frisuren 🙂 Min frisør tog det klassiske spænde ud af sløret og kørte en hårnål i gennem fra hver side, som han fæstnede sløret i mit nakkehår med.
  Håber I får en fantastisk dag!

  • Mange tak for rådet – men jeg tænker (uden at sige for meget), at det kommer virkelig meget an på både frisure-valg og slør-valg. Altså. To hårnåle vil nok ikke helt være nok til at holde mit (naturligvis meget beskedne, *host host*) slør 😉

  • Helt sikkert. Det fungerede bare godt for mig med knold i nakken og halvlangt slør. Det er jo super individuelt, hvad man vil have 🙂

 • Hej Acie
  Har netop inviteret dig til mit “getting married” board på Pinterest – der er kun eet samlet board, så hår-ideerne kommer ret langt nede (boardet er lidt kronologisk ift hvilke emner der lige har optaget mig over de seneste måneder:-)
  Rigtig held og lykke med brylluppet
  Kh Kristina

 • Hej Acie, jeg er nysgerrig efter, hvordan du gør med hår og makeup, nu hvor det er et destination wedding. Er du så heldig, at dit team også i forvejen er en del af gæstelisten?

  • Godt spørgsmål – var i tvivl længe, men besluttede, at jeg var mere tryg ved at øve mig en hel masse og klare det selv, end at overlade opgaven til en italiener, jeg ikke lige kender i forvejen.

   Herhjemme har jeg dog et helt klassisk glamsquad til at hjælpe mig:)

  • Haha – undskyld! Men jeg håber, at jeg er lovligt excused. Kan jo ikke vise frem her inden den store dag :-*

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top