Du læser nu
Vacation wishlist

Vacation wishlist

wedding-vacation-wishlist-ellos-espadriller-zara-kjole-stra?taske

 

affiliate-links-bar

Jo – jeg glæder mig til bryllup. Det siger sig selv. Og det har I vist også fanget, hehe. Men jeg glæder mig også til den ferie, der følger. I første omgang en ferie i Toscana med min kærlighed – min nye mand. Og jeg skal spise så meget pasta, så meget pizza, så meget gelato og drikke så meget vin, efter de mange måneder med kylling, kål og bønnefritter. Mhmm. Det bliver HERLIGT.

Og da jeg forleden så Katten drive rundt i den her kjole-sag fra Zara, vidste jeg med det samme, at den måtte være min. Tænk, hvor perfekt den vil være til dovne driver-dage i Italien. Med rigelig plads til min hævede pasta/pizza-mave, hehe. Så den blev klikket hjem – også selvom det føles lidt skørt at købe den slags nu, hvor efteråret banker på. De sidste dages nydelige vejr hjalp mig dog lidt på vej.

Espadrillerne har jeg også nappet – de føles som det helt perfekte match mellem ‘bridal’ og ‘Italien’, og jeg håber, at den moderate hælhøjde vil kunne redde mine trætte, ømme fødder, så de kan danse natten lang til vores bryllupsfest:)

 

 1. Kjole fra Zara // 2. Espadriller fra Ellos [udsalg] // 3. Stråtaske fra Ellos  [udsalg] // 4. Armbånd og halskæde fra ByBiehl og ring fra Maanesten // 5. Solbriller fra Celine
 Kommentarer (7)
  • Ja, jeg synes den er SÅ skøn. Var solgt med det samme, da jeg så den på Katrine. Glæder mig til den kommer 🙂

  • Haha, av – nogen har da vist fået det krakilske ben ud af sengen (også virkeligt tidligt at være oppe)? Men ok ok – I see your point. Det var bare et forsøg på at ‘style’ kjolen i et helt ferie-outfit, for bedre at vise hvorfor jeg har købt den. Og hvis ret skal være ret så har jeg også både solbrillerne og tasken i forvejen. Måske jeg skulle have kaldt indlægget “Vacation outfit” istedet. Vi plejer bare ikke at være så nøjeregnende i dette selskab, men det er taget til efterretning. Jeg troede ikke at nogen kunne blive irriterede over den slags 🙂

  • Jeg forstod altså udemærket styling-perspektivet… Såh, vær ikke nervøs for, at alle dine læsere er så nøjeregnende 😉 Håber vedkommende har fundet sommerhumøret frem sidenhen!

  • Nej nej det var overhovedet ikke sådan ment. Det var jo bare, at den anden havde vi jo set i et andet indlæg- så en anden fed kæde du havde stylet med, havde bare imo været federe :-).

   Men det bestemmer du jo selv – du har bare en god stil så alt styling med nyet ting er fed..bare det 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top