DIY Bridesmaid Favors

diy-bridesmaid-favors-1

Dimse-didudaaaaa-dimse-diidææææææ, hehe. Ny dag, nyt projekt i dimseriet. Jeg har længe tænkt, at jeg gerne ville give mine brudepiger en lille symbolsk tak for deres indsats – ikke noget vildt og voldsomt, men bare en lille ting, der viste min taknemmelighed over deres store engagement i hele det her bryllupsprojekt. Undervejs besluttede jeg mig for, at de skulle have et lille survival-kit, så jeg begyndte at samle ting, som jeg faldt over dem. Gelepuder til fødderne, kleenex med hjerter på, en fin lipgloss, nude neglelak, en kildevandsspray og så videre, og så videre. Ikke vilde ting, men bare små praktiske ting, som kan være rare til sådan et flerdages-bryllup.

Jeg havde ikke helt besluttet mig for, hvordan det skulle samles – jeg tænkte på en af de der fine æsker man kunne få i Søstrene Grenes, men fandt ikke rigtig nogen, jeg synes var spot-on i hverken størrelse eller udsmykning. Så kiggede jeg (lidt overalt) efter små kosmetikpunge, som måske kunne være fine, men fandt heller ikke rigtigt noget. Så kiggede jeg på eBay – søgte ret generisk på “bridesmaid favors”, men synes alt var ret dyrt og ikke specielt spændende. Og så faldt jeg i lørdags over de her stofnet i Søstrene Grenes – de var helt ‘nøgne’ og stod i 11kr stykket. Perfekt!

gave-til-brudepigerne-bridesmaids-diy-favors-tote-quote

Så var næste beslutning – hvad skulle der stå på dem og hvordan skulle det stå? Skulle jeg lave det som stencils og med masser af guldglimmer? I så fald skulle det være ret kort, for ellers ville det bliver noget værre baks. Jeg overvejede “Si!” en kort overgang – som en reference til den italienske del af brylluppet. Meeen – det blev også lidt kedeligt. Og så en aften sad jeg og pøllede lidt rundt i Photoshop. Legede med akvarel-mønstre og de skrifttyper vi i øvrigt har brugt og så endte resultatet altså sådan her. I mandags drønede jeg så i Bog&Idé og købte noget transferpapir og voila – sådan her endte de så. Jeg er super tilfreds med resultatet og glæder mig til at give dem til pigerne – heldigvis er der ingen af dem, der er imponerede nok af mine bloggerskills til at de gider læse med her;)

 

I kan se hvordan jeg lavede dem trin-for-trin nedenfor.

transferpapir-til-stoftryk-tekstiltryk-tryk

Jeg printede mine designs på transferpapir – husk at spejlvende dem inden du printer:)

diy-brudepige-gaver-net-shoppenet-tote-transferpapir-tekstiltryk

Jeg gav stofposerne en gang med strygehjernet inden jeg startede trykke processen. Man skal ikke trykke på et strygebræt for underlaget vil ikke være hårdt nok og det er vigtigt at trykket får lidt gode pres. Jeg strøg på vores marmorbord og lagde et lagen på, for lige at beskytte det.

diy-bridesmaid-favors

Herefter er det super nemt – bare at placere trykket der hvor man nu vil have det og så ellers stryge løs. Strygehjernet skal stå på 170grader og man skal stryge i jævne bevægelser i ca. 3 minutter. Husk at være særlig grund i hjørnerne. Efter strygningen skal trykket lige have lov til at køle inden man fjerner bagpapiret. Hvis man ser at noget af trykket løsner sig (ude i hjørnerne fx) kan man let lige lægge strygepapiret på igen og give en ekstra omgang, der hvor det behøves.

14 kommentarer

  • Ihhhhh sådan et vil jeg også gerne lave til mine brudepiger lige om snart. Har du mon set, hvor man kan sådanne net i dag?

    • Hmm…. Nej – men jeg ville gætte på hobbyforretninger som fx Panduro Hobby el lign online 🙂

  • Seriøst jeg overvejer om jeg på nogen måde kan overtale min mand til at blive gift igen…. Bare så jeg kan gå dimse-amok med ind til flere af (ok lets be real – alle) dine bryllups ideer

    • De er ret underbetalte de stakkels damer, så det virkede som the least I could do 😉

  • Det er en virkelig god idé, Acie – og smukt udført! Jeg har allerede handlet ind til, at gøre dig kunsten efter. Har en håndfuld veninder, der alle glæder sig til det nye Gilmore Girls kommer på Netflix. Har allerede lavet kaffe kopper til os. Nu skal der dælme også indkøbsnet til! 🙂

    • Uh – hvor fint! Tag mig endelig på insta, hvis du lægger noget op. Vil så gerne se 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top