Du læser nu
Dagene op til

Dagene op til

1-badeka%cc%8abe-robe-med-broderi-bryllup-brud-wedding-etsy
Det nærmer sig virkelig nu. Det der bryllup. Og spændingen begynder langsomt at vinde overtaget. Jeg forsøger ikke at tjekke vejrudsigten HELE tiden, men det er svært. Jeg er afslappet i forhold til Danmark. Det ved man ligesom – at et oktober-bryllup er et sats. Derfor købte jeg også en KÆMPE stor sort paraply da vi var i New York i sommers. Havde ikke lige overvejet, at den var for stor til at være i kufferten og ikke måtte medbringes som carry-on. Heldigvis har min mand (to-be) Eurobonous-guldkort, så vi havde kufferter nok. Omend jeg følte mig en smule dum, da jeg så skulle hente min indcheckede paraply i Oddsize Luggage i Kastrup – sammen med alle dem, der havde barnevogne og surfboards. Skjorten synes, needless to say, at jeg var ret håbløs. Anyways – Italien. Det er den italienske vejrudsigt der presser mig. Det ser godt ud lige nu, men på et tidspunkt lignede det 3-dages regn, hvilket pressede den kommende brud i middelsvær grad (hermed en officiel undskyldning til mit team på job8-)).

Nå. Men lige nu er alt det praktiske mere eller mindre ordnet for min del. Jeg afleverede vaser til vores blomsterdame imorges og på fredag skal der lige afleveres noget pynt til vores receptionsvenue. Så nu glæder jeg mig allermest bare til at slappe af. Til at holde fri fredag, indkvartere mig på D’Angleterre og spendere eftermiddagen hos Amazing Space. Fredag aften skal jeg ud og spise med mine forældre og mine brudepiger. Og så skal jeg bruge en masse tid på at vimse rundt i min “wedding robe“. Jo. Det er planen:) Lyder det ikke rart?

 Kommentarer (5)
  • Tillykke! håber du får en super dag på trods af vejret – og en super tur til Italien – glæder mig til at se kjolen 🙂

  • Åh hvor bliver det bare så skønt for jer! 🙂 jeg krydser virkelig fingre for det gode vejr! Jeg håber i får en helt fantastisk og uforglemmelig weekend med er wedding der topper de andre bloggeres bryllupper som vi også har set en del til

  • So, so, so exciting! Åh, hvis det var mig, tror jeg, at jeg ville være fanget i et dilemma mellem gerne at ville have pæne negle til den store dag, og at være ved at bide det fuldstændigt af i et mindre nervesammenbrud, haha. Det bliver så vidunderligt det alt sammen 😀

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

  • Ih hvor er det spændende! Krydser fingre for godt vejr, både herhjemme og i Italien. Er sikker på at du bliver den smukkeste brud!
    Skal I båd have en ceremoni i Italien og Danmark? Og holder i så reception+fest i Danmark også eller er det kun vielsen?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top