Du læser nu
VORES BRYLLUPSRECEPTION

VORES BRYLLUPSRECEPTION

avg 79192

Vi er begge to blevet snotforkølede på Kajen. What a kickoff to married life, huh?! Nuvel. I kombination med det reelle efterårsvejr, der dominerer udenfor, har det været en perfekt lejlighed til at sidde og se de første 1300 billeder igennem fra vores danske fotograf. Alt hvad der hedder (par)bryllupsbilleder, familiebilleder og kirkebilleder, vil jeg gerne holde for mig selv, men billederne fra vores fester er så hyggelige og rare, at dem må verden gerne se…. Love should be shared, som jeg skrev til damerne, da vi diskuterede ‘foto etikkette’ (for selvfølgelig snakker vender man den slags med hinanden, når man har sådan nogle dygtige damevenner med en masse tusind følgere og læsere..), og de synes jeg virkelig. Også for at give lidt inspiration til jer derude, der måske selv er igang med at planlægge bryllup – og ikke mindst, at give lidt credit til nogle af de dygtige vendors vi brugte..

Først og fremmest en tak til vores fotograf i Danmark, der har taget alle de her billeder. Jeg nappede ham direkte fra LaChrissen, som har arbejdet med ham i længere tid – både til outfitbilleder, men også som fotograf til deres eget bryllup. Er simpelthen så glade for alle billederne og Andreas er simpelthen så rar (undervurderet – men man er altså lidt presset i timerne op til ens bryllup, så det er rart at omgive sig med overskudsmennesker<3). I kan finde ham på instagram her.

_AGV7579

Vores helt fantastisk smukke og lækre kage stod Ditte Julie Jensen for – det var en browniebund med lag af chokolademousse og hindbærmousse og så beklædt med de smukkeste smørroser. Folk gik helt agurk (hehe) over den for det var vitterligt den bedste bryllupskage EVER. Vi er simpelthen så glade for at Ditte ville lave kagen til vores store dag (og et par nørdede DSB-fans blandt vores venner blev også helt starstruck, da de hørte det – meget sødt), for hun har eddertravlt og meget på tapetet med en lille ny, blog, Kagemagi-kanalen og optil flere kagebøger

_AGV7745

_AGV7751

_AGV7639Vores caketopper havde jeg bestilt på Etsy og passede perfekt ovenpå vores smukke kage <3 I kan finde sælgeren her! (reklame link)

pronovias brideJeg skal selvfølgelig nok vise flere billeder og fortælle mere om mine kjoler – men som I kan se, gik jeg altså aaaaaaall in og valgte en klassisk prinsessedrøm med 3,5 meter slæb.. For helt ærligt – hvornår får man nogensinde lov til det igen? Og ved I hvad – det var simpelthen så awesome!!

_AGV7903_AGV7761Simpelthen for dejlig til ikke at dele<3 

_AGV7763

_AGV7902Jeg har desværre ikke nogle bedre billeder af vores blomster, men jeg synes selv at jeg fandt på noget helt genialt! I løbet af de sidste par måneder har jeg samlet antikke krystalvaser i forskellige størrelser og min plan var egentlig at lave nogle buketter selv – de skulle være hvide med noget støvet grønt (eucalyptus blandt andet). Helt klassisk og meget os. Men som vi nærmede os dagen kunne jeg pludselig se, at min fredag (dagen inden) begyndte at blive lige vel presset, så jeg skrev til Ditte fra Flowertales, for hun laver simpelthen de FLOTTESTE buketter. Efter min polter sendte jeg mine 3 brudepiger buketter fra Ditte, og hendes æstetik rammer lige dét vi ville have. Ditte skrev at hun faktisk havde sådan en hvid&grøn buket på tapetet i vores uge (for konceptet er, at der findes én buket hver dag), og hun gerne ville lægge den fredag og levere 5 stk til os. Jeg var forbi og afleverede mine vaser et par dage i forvejen og så leverede Ditte blomsterne til vores venue i vaser fredag eftermiddag. Vi gav helt almindelig pris for hver buket – virkelig optur, når man ved hvad den slags ellers koster. I kan faktisk se vores buketter på Flowertales’ insta lige her.

_AGV7890Mit skilt in action <3 Se min DIY-guide HER.

_AGV7647_AGV7717_AGV7893

_AGV7896

_AGV7899Risposerne havde min mor stået for – brudens mor. Hun er ferm med en symaskine og gik først igang med selv at sy, men erkendte undervejs, at det nok var smartere bare at bestille dem på nettet. Hun er jo min mor;) 

_AGV7917

_AGV7919

_AGV7974Både brudepiger og veninder var på en stor opgave med det kæmpeslæb jeg havde valgt mig. Heldigvis har jeg sådan nogle gode nogle af slagsen, at jeg nærmest ikke selv opdagede hvor besværligt det egentlig var, haha:) 

_AGV7640

 Kommentarer (14)
 • Hej 🙂
  Vi overvejer også at holde reception og festen for sig og jeg mangler lidt inspiration. Så håber det er okay at jeg spørger, hvor længe varede jeres reception ? Var der decideret mad eller mere fingermad ?

 • Hvor ser det dejligt ud! Stort tillykke med brylluppet og med hinanden. Glæder mig til at følge jer fremover. 🙂

  De bedste hilsner

 • Åh jeg ELSKER bryllups indlæggene og jeg elsker at det hele er gået godt! Stort tillykke endnu en gang. Glæder mig til at se flere detaljer 🙂 Dine kjoler ser så fine ud! Det er sjældent jeg er fan af stropløse kjoler, de klæder altså de færreste, men din er SÅ god. <3

 • Hvor er det altså nogle skønne billeder! Stort tillykke! Selvfølgelig skulle du da have sådan et slæb

 • Hvor er det altså nogle skønne billeder! Stort tillykke! Selvfølgelig skulle du da have sådan et slæb

 • Kæmpe tillykke Acie! Hvor har det bare været fedt at følge med (eller jeg føler mere at jeg har stalket med, ehm ;)). Hvor ser du bare smuk ud – han er en heldig mand, ham Mads/skjorten.
  Det hele ser virkelig fantastisk ud, alle detaljer spiller jo for vildt. Tak fordi du deler, det er så inspirerende at kigge med.
  Endnu engang stort tillykke med brylluppet og hinanden 🙂

 • Det er simpelthen SÅ smukke billeder og du er den smukkeste brud jeg har set længe! Har glædet mig helt vildt til at se billeder 🙂 Stort tillykke!

  Helt ude at kontekst, men må jeg spørge hvordan du redigere dine billeder på insta? 🙂

 • Så fint!

  Og jeg måtte lige læse det med DSB fans to gange før det gik op for mig at det var den store bagedyst, og IKKE togselskabet.. Er vist lidt miljø skadet 😉 Men mega fin og enkel kage. I det hele taget meget klassisk og elegant.

  • Åh, tak for opklaringen! Jeg forstod slet ikke, hvad de danske statsbaner havde med det at gøre, men nu er jeg med 🙂

 • ÅH, hvor har jeg GLÆDET mig til de her indlæg. Sluger det råt og kan ikke få nok, så håber virkelig du fortæller i detaljer om hvordan I fik det til at spille i Italien og hvad I gjorde med make-up, foto, oppyntning, og alle de små fede detaljer I havde dernede. Håber ikke at du selv styrtede rundt og smækkede lyskæder op fx.

  Mere mere mere 🙂

 • Ej Hvor er det altså bare skønt at se billeder fra!! Og så sjovt du nævner det med krystalvaserne! Jeg så jeres italienske bordopdækning og gav straks alle besked på at starte med at samle små glas til blomster og lys og så vil jeg selv ud og finde vintage krystalvaser, så sjovt du lige nævner det 🙂 så smukt altså!!

 • Så smukt og dejligt at se!
  Endnu engang stort tillykke – og tak fordi du deler glimt at jeres dag (jeg så et billede med alle I pigers mænd hos (vist nok) Christina, og blev helt oprigtigt rørt over at se din Skjorte stå lige der og vise sit søde ansigt) <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top