Du læser nu
Min brudebuket

Min brudebuket

Christine & Mads (112 of 208)

Jeg venter stadig på billederne fra vores italienske fotograf. Vi har fået en 10 stykker tilsendt som ‘preview’ i webopløsning og de er såååååååååå flotte. Fotografen havde jeg fundet på StyleMePretty, så jeg var ret sikker på, at de nok skulle blive gode, men det er jo alligevel altid lidt spændende. Nuvel. Jeg tjekkede kontrakten igår, og der kan gå helt op til 2 måneder. 2 måneder!! Det er jo virkelig lang tid, men ok – jeg væbner mig med tålmodighed og dvæler lidt længere ved detaljerne fra den danske del af brylluppet.

Ooog i samme åndedrag tænkte jeg, at det kunne være meget sjovt at vise min brudebuket frem, for jeg kæmpede selv med at finde inspiration til buketter, der kunne laves til et efterårsbryllup…. eller sagt med andre ord – uden for pæon-sæsonen;) Alt er jo med pæoner these days!

Vi gjorde det helt tradtitionelt og det var, således, min mand der stod på brudebuketten. Jeg havde lavet et inspirationsboard til ham på Pinterest (det kan I finde her), men at the end of the day var det hans beslutning og ham der havde dialogen med blomsterhandleren. Og sådan her endte den altså – med hortensia og roser, som det primære, og så lidt støvet grønt. På selve dagen nåede jeg, vitterligt, slet ikke at skænke den en tanke. Sådan er det nok, når man får den stukket i hånden ca 30 sekunder før dørene går op og spændingen i øvrigt raser i kroppen. Men her bagefter har jeg brugt meget tid på at inspicere den og værdsætte alle de tanker og alt det arbejde min man havde lagt i det. Er det ikke sjovt, som den passede perfekt til min kjole? Helt klassisk og lidt romantisk. Christine & Mads (83 of 208)

 Kommentarer (22)
 • Jeg vil også lige bakke op om de fine kommentarer. Jeg sætter stor pris på dine indlæg og et indblik i din hverdag mm. TAK.

 • søde Acie, jeg tænkte på om du ikke kunne lave et indlæg om dine andre kjoler som du havde på i Italien 🙂 Jeg er slet ikke blevet mættet med bryllup 🙂

  • Det kan du tro søde Mine – jeg går bare stadig og venter på billdeerne fra vores italienske fotograf, så har ikke så meget at vise frem endnu <3

 • Jeg hopper med på de andre søde damers vogn!
  Er vild med alle fuldtidsbloggerne – men har en kæmpe respekt for jer der der både sparker røv i jeres fuldtidsjob og så kører den fineste blog ved siden af. Har fulgt med i mange mange år, inden Stockholm, LA osv, og du har altid været min favorit! Skarp efterfulgt af Cathrine, så det var med tårer i øjnene at jeg læste hendes indlæg i går.
  Er glad for at du fortsætter! Og synes virkelig du gør det godt for tiden, jeg er mega bryllupsskruk, det hjælper selvfølgelig, men synes også vi er kommet endnu tættere på dig (og Skjorten) og det er bare super hyggeligt!
  Så ja, keep up the good work – du gør det skide godt! :-*

  • Årh TAK TAK TAK Sara – bliver næsten helt forlegen over jeres søde ord. Det var slet ikke meningen, at mit lidt selvynkede svar skulle afføde alle de lovprisende kommentarer.. Men jeg tager dem til mig – og holder skuden sejlende på dem det næste stykke tid. Så tak. Virkelig tak<3

 • Åhh- Marianne har skrevet ALT det jeg også tænker! Elsker at følge med i dit liv og håber du bliver ved længe endnu.
  Stort tillykke med brylluppet- det ser fantastisk ud!

 • Super fin buket, Acie! Men egentlig skriver jeg i en helt anden anledning. Med RPD’s exit fra blogland er du (hvad der føles som) sidste kvinde i folden med ‘rigtigt’ arbejde ved siden af, og det er SÅ meget værd! Jeg krydser alle fingre og tæer for, at I ikke laver et kollektivt exit! Jeg tager hatten af for de dygtige, selvstændige blogger-damer, men uanset hvor topkvalificerede de er som skribenter, så lider autenciteten i min optik under, at de ikke går på arbejde ved siden af. Håber sådan vi får lov fortsat at følge med hos dig 🙂

  • Årh tak Marianne – din kommentar betyder mere end du aner! I’m still standing og har i skrivende stund ingen planer om at trække stikket. Jeg har selvfølgelig diskuteret det med min lille Rocker-ven, for vi har jo – som du selv er inde på – kunnet bruge hinanden til sparring om, især, følelsen af utilstrækkelighed, der altid nager… Man KAN jo bare ikke følge med i de andre damers tempo og det er irriterende, når man er lidt perfektionistisk anlagt. Nuvel. Jeg har gjort det i 5 år (altså haft fuldtidsarbejde og blog ved siden af hinanden) og har nok affundet mig med, at min storhedstid har været..

   Anyways – TAK igen. Det føles enormt rart, at indsatsen bliver set, for det vender følelsen af utilstrækkelighed til stolthed over, at man formår både-og <3

  • Hvor er det helt rigtigt skrevet! Jeg har ikke før tænkt over, at arbejde og blog på samme tid kunne skabe en eller anden form for genkendelighed. Er enig med Marianne – jeg håber også vi får lov at følge med os dig fremover 🙂 Har fulgt med siden slut 2009/start 2010, og jeg elsker fortsat at blive inspireret og læse dine ord (som du virkelig mestrer til perfektion!).

  • Jeg kunne ikke være mere enig, jeg elsker din blog og synes det er virkelig inspirerende at du kører så meget andet karriere. Det gør også at bloggen bliver til noget andet, der afspejler vores andres hverdag mere og bl.a. slipper vi for random spons og en stor del af presseevents og det gør mig faktisk ikke noget 🙂 Godt arbejde!

  • Tusind tak Ida <3 Jeg synes nu at de rigtigt dygtige derude, de for længst har lært at gå uden om fælderne med random spons og presseevents, men jeg forstår godt hvad du mener:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top