Monki Puff Dynejakke - Acie

Monki Puff Dynejakke

monki-puff-dynejakke
Hej damer, bare et lille pip om, at min elskede dynejakke fra Monki er blevet reproduceret i år, og derfor er til at få fingre i lige nu. Udover den sorte, fås den også i karryfarvet (aka Emily-farvet) og pudderfarvet. Jeg kunne self ikke styre mig, og har klikket den pudderfarvede hjem – min mand kommer til at elske at følges med sådan en forvokset Miss Piggy. Jeg har set den i Monki på Fisketorvet i den karrygule tidligere idag, men man skal nok være hurtig, for sidste år røg de simpelthen så vanvittigt hurtigt. I kan finde dem online HER, HER og HER. Jeg har den sorte i L, men synes den er liiige vel stor, så har bestilt den lyserøde i både M og L – så må jeg se, hvad der passer bedst:)

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top