Du læser nu
Louboutin Pigalle

Louboutin Pigalle

Louboutin nude pigalle 85mm (3 of 4)

Jeg har slet ikke fået vist jer min morgengave fra Skjorten – et par klassiske Louboutin Pigalle i nude lak. Han sætter pris på det klassiske, min mand, og de har stået på min ønskeliste længe, så lykken var stor. Vi udvekslede faktisk morgengaver på selve bryllupsdagen og ikke morgenen efter – vi skulle nemlig tidligt afsted til Italien og tog allerede fra D’Angleterre kl 7 næste morgen, så vi prioriterede at gøre det dagen før, så vi kunne sidde og nyde det lidt bedre uden at stresse over, at skulle ud af døren.

Jeg havde absolut ingen idé om, hvad kan ville finde på, og jeg tror også, at han selv havde været lidt presset over projektet undervejs, haha – jeg har ihvertfald hørt, at mine brudepiger har haft en finger med i spillet også, og de kender mig jo heldigvis godt allesammen. Igår blev de indviet – vi fejrede vores threeweekiversary på Salon39 med cocktails og burgers<3

Iøvrigt og hvis nogen skulle være interesserede – jeg har dem også i sort, men har faktisk sat dem til salg på min Tictail. Jeg synes 100mm er for høj (ja, jeg er lidt mormor), så jeg vil gerne have dem i 85mm istedet. I kan finde dem her.

Min gave til ham? Den skal jeg også nok fortælle om i et eget indlæg! (#tease)

Louboutin nude pigalle 85mm (4 of 4)Louboutin nude pigalle 85mm (1 of 4)

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top