Du læser nu
Det perfekte brudelook med Sine Ginsborg

Det perfekte brudelook med Sine Ginsborg

Acie brudelook (4 of 6)

Jeg gør normalt ikke det her. Altså snakker om ‘beauty’ i dette forum. Det ved I godt. Årsagen er helt ligetil – jeg arbejder med det til daglig – er ansat i verdens største beauty-hus, L’Oréal, som nordisk digitalchef. Og selvom krydset mellem digital og beauty således er en stor del af mit liv og på mange måder en passion, så er det nu meget rart, at kunne holde tingene lidt adskilt. Men et enkelt beauty indlæg eller to (jo… der kommer faktisk ét til), gør jo ikke bloggen til en beauty-blog – og jeg kan jo på ingen måde bryste mig af at være objektiv, så betragt istedet dette som en bruds bekendelser…

Til mit bryllup havde jeg nemlig fået Sine Ginsborg til at stå for mit brudelook. Nomineret til årets makeup-artist ved Elle Style Awards 4 år i træk og vinder i både 2014 og 2016. Hun er landets dygtigste. Hun er Key Makeup Artist for L’Oréal Paris i Danmark, og det var altså den vej igennem, at jeg fik fat i hende til mit bryllup. Og når nu jeg havde muligheden, så var det altså sådan det skulle være, lige på min store dag. Jeg ville have the-best-of-the-best.

På selve dagen gav jeg Sine frie tøjler – inden havde vi snakket om, at jeg overall gik efter et helt klassisk brudelook, både hvad angik kjolevalg, hår og makeup. Jeg tænkte, at det var noget med et mørkt øje og en nude læbe, og Sine var enig. Vi havde ingen prøve-session eller andet (det behøver man ikke, når man sætter sådan en som Sine på opgaven), så på selve dagen lænede jeg mig tilbage, lukkede øjnene og lod Sine work her magic. Jeg skulle selv gøre looket efter i Italien (dér klarede jeg selv hår- og makeup.. tilabge her til i et andet indlæg), så jeg sørgede for at notere mig præcis hvilke produkter Sine brugte og så snakkede vi lidt om løst og fast – det er der kommet nedenstående lille interview ud af, som jeg håber, at der sidder nogle andre brides-to-be derude, der kan have glæde af. Jeg brugte ihvertfald tiiiimer på at google gode råd til bryllups-looket og ‘the best wedding look products’ inden mit eget bryllup, haha.

Acie brudelook (6 of 6)– De fleste brude drømmer om perfekt hud til deres bryllupsbilleder ? har du nogen gode tip til, hvad man kan gøre i ugerne op til brylluppet for at sikre den perfekte wedding glow? Søvn og vand er alfa og omega. Min. 2 liter vand om dagen og 8 timers søvn. Derudover er det vigtigt med motion og sund mad ? men også at rense huden nænsomt morgen og aften, fugte hver dag med både dagcreme, serum, øjencreme og natcreme og gerne supplere med en skånsom ansigtsmaske et par gange om ugen ? fx den nye Glow Clay Maske fra L?Oréal Paris

– ? Og hvad med på dagen? Man vil helst ikke skinne, men heller ikke se for pudret ud; hvad er den perfekte opskrift? Hvis huden er fugtet indefra er den nemmere at arbejde med udefra. Den skal renses og så bygges op uden at man overgør det. Start med dagcreme med SPF, primer, concealer og en let foundation eller BB cream. Derefter er det vigtigt at holde huden frisk og enkel med lidt blush eller bronzer suppleret af highlights på kindben, næseryg og amorbue. Det er også en god ide at runde af med en fixing spray, så looket holder. NYX har en der er rigtigt god, men næste år lancerer L?Oréal Paris sin egen version, som jeg glæder mig til at arbejde med.

Acie brudelook (1 of 6)– Hvis du skulle give opskriften på det perfekte klassiske brudelook, hvad ville den så være? Hold det enkelt. En antydning af blush og highlight, bærkyssede læber, en gylden skygge på øjnene, brun eller sort liner afhængig af de hudtone og masser af sort mascara på de øverste vipper. Børste brynene men hold dem naturlige og udfylde eventuelle ?huller? med brynpudder eller mascara.

– Hvad er den fejl du oftest ser brude begå, når det kommer til deres brudemakeup? De lægger for mange lag på i deres iver efter at få makeuppen til at holde hele dagen. Du skal ligne en smuk version af dig selv ? ikke en dårlig kopi af Kim Kardashian.

Christine & Mads (40 of 208)– Du lagde en mesterlig flydende eyeliner på mig ? har du nogen gode tip til, hvordan man får lagt den perfekte jævne streg? Det er ?desværre? en af de ting, hvor der ikke rigtig er en egentlig genvej, dog er det vigtigt at have de helt rigtige liner og et tørt og ensartet underlag (altså låget) ellers kan jeg kun sige…Øv dig:-)

– Dine bud på:
o Den perfekte mascara: L?Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture
o Den bedste nude til brudeneglene: Essie Mademoiselle eller Ballet Slippers
o Den bedste blush: 145 Bois de Rose/Rosewood
o Den bedste flydende eyeliner: Eyeliner Super Liner Perfect Slim, Intense Black
o Den perfekte your-own-color-but-better læbestift: L’Oréal Paris Infallible Sheer 103 As if!Christine & Mads (12 of 208)

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top