Du læser nu
Strollin’ i the Village

Strollin’ i the Village

IMG_9882Catch my pun, haha?! Vi gik tur i the Village i søndags – mig, Skjorten og Nixe. Eller. Nixe gik – ret beset – ikke specielt meget, men chillede istedet i sin vogn, pakket godt ind i jakker, tæpper, hue og vanter. En lille lyserød burrito, blev vi (altså mig og hende) enige om, at hun lignede. Vi trillede op og ned af Bleecker Street, gjorde stop ved gyngerne på Bleecker Street playground, drak steamed caramel apple cider, diskuterede hvorvidt man skulle have vanter på eller ej (.. jeg vandt) og fik varmen på ‘Five Guys’ over jordbær shakes og en gang delefritter, hvor Nix proklamerede at hun altså “.. elsker babyer………….. og pååmfritter!”. En bedre søndag skal man lede længe efter, hvis I spørger mig.

Tempoet var langsomt og et sted undervejs, blev vi enige om, at det nok var meget sundt for sådan nogle som os, at prøve at gå i bare lidt langsommere end vi plejer. Alt går så hurtigt ellers – og når man sådan sætter tempoet ned, får man jo tit set tingene i et nyt lys og perspektiv. Fx brugte jeg en god halv time på legepladsen med at skubbe gynge med én hånd, mens mine øjne vandrede fra den ene skægge type til den anden. Fra de ungerne italienske turister, der kæmpede med at få kompositionen lige i skabet til et instagram-billede ned af Bleecker St, den ældre bedstemor, der fik skubbet barnebarnet så hårdt på gyngen, at hun decideret fløj af og landede face-first og til den unge hipster dude, der mest lignede, at han lige var landet fra Vesterbro og gav mine (indrømmet) ok hurtige briller et anerkendende nik00. Jo. Man får det hele med, når man selv sætter tempoet ned<3

IMG_9862 IMG_9870 IMG_9881 IMG_9887IMG_9873

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top