Du læser nu
New Zealand Boots med -20%

New Zealand Boots med -20%

acie-soho-new-zealand-boots-monki-puff-37-of-109

Det er ikke ret tit, at jeg deler rabatkoder og den slags her på bloggen – oftest, fordi jeg aldrig selv når at høre om den slags, før hele resten af blogland allerede HAR delt dem, hvorfor det så føles en kende fjollet. Nuvel. Idag gør jeg en undtagelse, for mine yndlings vinterstøvler er nemlig til at få med -20%.

Det er dem her – fra New Zealand Boots. Jeg har to par og er så mægtigt glad for dem. Jeg ved godt, at de nok ikke er de mest elegante støvler der findes, men de er blandt de bedste jeg nogensinde har ejet. Gummisålen gør dem langt mere velegnede til (det danske) vintervejr og lammeulden er tyk og blød.

Og idag fås de altså med -20% på BOOZT, der med koden NOW20 faktisk har 20% på hele sortimentet. Er jeg den eneste, der nærmest ikke orker købe noget til fuld pris dér, for der er jo en ny rabatkode every other week. Anyways. Sidespor.

Den model jeg har på på billedet er den her. Jeg er selv på nippet til at bestille dem her i sort (som jeg allerede har i grå). Og hvis nogen lige står og mangler en sort short i str 40 (dem jeg har på på billedet), så er de faktisk til salg på min Tictail – kun fordi de er nummeret for store, og jeg gerne vil have dem i str 39 istedet.

[Indlægget indeholder reklame i form af affiliate]

acie-soho-new-zealand-boots-monki-puff-22-of-109 acie-soho-new-zealand-boots-monki-puff-30-of-109   acie-soho-new-zealand-boots-monki-puff-38-of-109

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top