Du læser nu
Kære julemand, jeg ønsker mig en pejs..

Kære julemand, jeg ønsker mig en pejs..

a%cc%8aben-pejs-fra-ellos-emiliblog

[Indlægget indeholder reklame iform af affiliate-links]

For en måneds tid siden lagde Emilie ovenstående billede op på insta, og udover, at jeg døde en lille smule over pænt det hele er (panelerne, sildebensparkettet, vasen med eucalyptus og og og og…), så hæftede jeg mig især ved pejsen. Jeg har altid opfattet en pejs, som sådan noget en lejlighed (eller et hus.. bevares) ligesom var født med. Altså. Ikke som noget man bare lige efterinstallerede og vupti, så havde man pejs. Næ. Det måtte være noget med at man skulle have muret skorsten og jeg ved snart ikke hvad…. Så jeg sukkede lidt, og skrev det på listen over ting vi drømmer om til vores hus.

Fastforward et par uger og jeg spottede en pæn pejs igen. Hos Angelica. Og så faldt femøren. Man kan købe den slags, som et ganz normales møbel, proppe det i stikkontakten og bom – så har man pejs. Og det er ikke engang sådan latterligt dyrt (alt er naturligvis relativt). Se selv her – man kan vitterligt købe en pejs hos Ellos, få den leveret med posten og så er man sådan én, der har en pejs. Så ja. Nu vil jeg have en pejs. Jeg har allerede peget for Skjorten. Og basket lidt med øjenvipperne imens. “Jaja – det er pænt… Når vi får det hus! Vi har ikke plads hér”. Men det sagde han også om den espresso-maskine jeg lige har købt, så den slags tager jeg ikke så tungt;)  Derimod er lobby-arbejdet gået igang. Min hjerne arbejder på højtryk (ok… #firstworldproblems) for at løse den åbenlyse indretnings-udfordring (altså… manden har jo ret.. vi har ikke plads), men jeg giver ikke op… Så ja – giv mig et par måneder damer. I’m getting that pejs!

a%cc%8aben-pejs-fra-ellos-gaspejs

Billeder: Ellos, Inredningshjälpen, Teresia Inspirerar

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top