Du læser nu
Fra mig, til jer: Print-selv gavemærker

Fra mig, til jer: Print-selv gavemærker

diy-printable-gifttags-1

Puha – hvordan blev det d. 22 december allerede? Jeg føler mig virkeligt snigløbet. Og imorgen er det Lille Juleaften. Gisp. Vi får mine forældre til julemiddag, for juleaften skal vi holde sammen med Skjortens familie (første jul sammen, første jul for mig uden “min” familie… Hvor voksent..). Nuvel. Derfor har jeg også haft travlt i køkkenet nu til aften – jeg har lavet hjemmelavet konfekt og gjort klar til imorgen, for selvom det er Lille Juleaften, så er det jo også bare en helt almindelig arbejdsdag.

Ind imellem konfekterierne fik jeg også pakket julegaver ind, og har igen igår lavet mine egne gavemærker, som jeg har printet på lidt tykt karton i en farveprinter. Easy as pie. Jeg har uploadet dem som PDF her, så I kan downloade dem, hvis nu der skulle sidde nogen af jer derude og være i sidste øjeblik (ligesom mig… host..) 😉

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top