Julefred.. - Acie

Julefred..

jul11

jul3

Åha d’damer. Så er julefreden endelig ved at sænke sig over det lille hjem på Kajkanten. Gaverne er pakket ind, adventskransen tændt, hytten gjort ren, dugen strøget og anden hentet hos Gourmandiet. Jo. Nu kan julen bare komme an. Vi startede dagen tidligt-tidligt i lufthavnen, hvor vi krammede små typer velkommen hjem – jeg må altid bide mig selv lidt hårdt i læben, for ikke at komme til at knibe en lillebitte gensyns-glad tåre. Pix var i strålende humør og det smittede af i middelsvær grad – sikke en måde, at starte dagen på<3

jul7

[Det sidste skud arbejde flankeres af kaffe og julekonfekt på sofaen – se lige mine hjemmegjorte marcipangrise. Er helt stolt, haha!]

jul1

[Vi har egentlig givet hinanden ski i julegave, så han skulle slet ikke have noget. Bare en lille ting. Så det får han:)]

jul4

[Jeg synes ellers jeg har været så flittig med både adventskrans og kalenderlys, men man halter jo altid bagefter alligevel]

jul5

[Se lige min seje kæmpe-julesok! Jeg slæbte den med hjem fra New York i november måned. Da jeg var barn kom julemanden altid forbi med en strømpegave juleaftens-morgen – nu i December har nissen været på besøg noget oftere, men der skal nu alligevel være en særlig strømpegave Juleaften. Hér kommer kæmpe-sokken ind i billedet<3]

jul6

jul2

7 kommentarer

  • Iiih, hvor irriterende. Kan godt se det selv – ingen problemer på desktop, men det driller fra mobilerne. Og selvfølgelig sker den slags Lille Juleaften – lige op til adskillige fridage for det tekniske bagland. Må se om jeg kan få det fikset! TAK for heads up allesammen <3

    • Nu virker det for mig 👍🏻 Var forbi tidligere hvor det ikke gjorde.

  • Øv øv heller ingen billeder hos mig på mobilen… ville ellers gerne se julesokken!
    God jul…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top