Du læser nu
Julefred..

Julefred..

jul11

jul3

Åha d’damer. Så er julefreden endelig ved at sænke sig over det lille hjem på Kajkanten. Gaverne er pakket ind, adventskransen tændt, hytten gjort ren, dugen strøget og anden hentet hos Gourmandiet. Jo. Nu kan julen bare komme an. Vi startede dagen tidligt-tidligt i lufthavnen, hvor vi krammede små typer velkommen hjem – jeg må altid bide mig selv lidt hårdt i læben, for ikke at komme til at knibe en lillebitte gensyns-glad tåre. Pix var i strålende humør og det smittede af i middelsvær grad – sikke en måde, at starte dagen på<3

jul7

[Det sidste skud arbejde flankeres af kaffe og julekonfekt på sofaen – se lige mine hjemmegjorte marcipangrise. Er helt stolt, haha!]

jul1

[Vi har egentlig givet hinanden ski i julegave, så han skulle slet ikke have noget. Bare en lille ting. Så det får han:)]

jul4

[Jeg synes ellers jeg har været så flittig med både adventskrans og kalenderlys, men man halter jo altid bagefter alligevel]

jul5

[Se lige min seje kæmpe-julesok! Jeg slæbte den med hjem fra New York i november måned. Da jeg var barn kom julemanden altid forbi med en strømpegave juleaftens-morgen – nu i December har nissen været på besøg noget oftere, men der skal nu alligevel være en særlig strømpegave Juleaften. Hér kommer kæmpe-sokken ind i billedet<3]

jul6

jul2

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top