Du læser nu
Bryllup: invitationer, save-the-dates & takkekort

Bryllup: invitationer, save-the-dates & takkekort

bryllupsinvitationer-save-the-dates-minted-takkekort-4-of-8

De sidste par forkølede dage er også gået med at skrive takke-kort. De landede nemlig fra tryk i sidste uge og nu er vores ‘wedding stationary’-sæt altså komplet. Nogle er tjekkede og bestiller det hele på samme tid, men jeg har taget det i omgange. Først save-the-dates (1 år i forvejen… gisp), så invitationer (da flere detaljer var kommet på plads, et halvt år i forvejen) og nu endelig vores takkekort.bryllupsinvitationer-save-the-dates-minted-takkekort-8-of-8

Vi besluttede ret tidligt, at vores bryllup skulle holdes i hvid, guld og lidt grå, og det blev altså grundlaget for vores valg af stationary. Hvide klassiske kort præget med guldfolie og mørk grå skrift. Meget klassisk og meget smukt (hvis I spørger mig, haha;)).  bryllupsinvitationer-save-the-dates-minted-takkekort-6-of-8bryllupsinvitationer-save-the-dates-minted-takkekort-7-of-8

Vi har bestilt det hele på Minted, som vi har været mere end glade for. Der er god og hurtig service og kvaliteten er virkelig flot. Præcis som man gerne vil have sine bryllupsinvitationer skal tage sig ud, når de lander i postkassen hos dem man holder mest af. De har tit rabatkoder, så det kan betale sig, at have lidt is i maven og vente til der dukker én op – lige nu giver koden WINTERWED17 -15%, og det er jo også værd at tage med. bryllupsinvitationer-save-the-dates-minted-takkekort-5-of-8

Vores takkekort er denne model. bryllupsinvitationer-save-the-dates-minted-takkekort-3-of-8

Mens vores øvrige stationary er fra Thrilling-serien. Vi lod også guldprikkerne gå igen på det øvrige stationary til selve brylluppet – hjemmeside, menuer, programmer og div. skilte. Når vi har valgt en anden serie til takkekort, er det fordi jeg gerne ville have et billede på, og det fandtes ikke i Thrilling.

bryllupsinvitationer-save-the-dates-minted-takkekort-2-of-8

affiliate-bar

 Kommentarer (18)
 • Så fine kort 🙂 Jeg ville høre om der skulle betales told/moms når de sender fra USA? På forhånd tak 🙂

  • Jeg fik dem bestilt til min storebrors adresse i New York, så jeg kan ikke dele erfaringer i fht told – jeg ville antage det:) (men tænker, at man skal medregne tolden som en del af ‘prisen’ – så bliver man ikke irriteret, når regningen falder.. det er jo stadig ‘billigt’)

 • Du var simpelthen så smuk i den kjole! Hvor er den fra? Skal selv giftes næste sommer og håber at jeg kan bære en lidt mere tætsiddende kjole trods lidt ekstra kilo 🙂

 • Hej Acie,

  Jeg er ved at lave invitationer til vores bryllup, og er også faldet over Thrilling.
  Måske kan du opklare om kuverterne følger med invitationerne eller om I bestilte dem separat? 🙂
  Jeres ser super fint ud, håber vores bliver ligeså pænt 🙂

  • Hej Kristina,

   Thrilling er sååå flåt (synes jeg helt objektivt, haha) 😉 Kuverterne hører med og man kan (gratis) på trykt modtager-adresser på. Det er mægtigt smart:)

   Kh

 • Hvorlænge var jeres invitationer om at komme? Sidder og leger lidt med tanken, om at bruge samme hjemmeside.

 • Hvor er det bare ufatteligt laekkert og helt gennemfoert 🙂 Vi har selv givet invitationer ud her ehnover jul, saa fed en foelelse 🙂 Vi naaede dog aldrig at sende Save the Date, men det er jo saa hyggeligt 🙂

  • Du er sød ven – glæder mig til at se jeres ‘final’ look, hvis du deler dem på et tidspunkt 🙂

 • Kan vi ikke liiiiige klemme et sidste wedding indlæg ud, hvor du viser din vielsesring så man kan se den ordentligt? 😍 og gerne sammen med forlovelsesringen, hvis det er sådan du bærer den til daglig…

 • Nøjh, hvor jeg ønsker at det hele kan blive lige så gennemført, når det en dag bliver min tur. Det er altså virkelig smukt, søde Acie. Var din kære mand meget engageret i processen med valg af “tema”, eller var han mere klassisk det-bestemmer-du-bare-mand? 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Hmm…. Jeg var klart the driving force, men han havde en mening og engagerede sig også, når jeg ligesom kom med nogle valgmuligheder til ham. Og du er sød – det er jeg sikker på at det gør!

 • Er nysgerrig på hvad hele omgangen har kostet? Er pt i mega dilemma mellem den billige print selv version fra etsy og den dyrere ala jeres.

  • Puha godt spørgsmål – jeg bestilte jo som skrevet lidt i etaper, så har derfor ikke det fulde overblik. Jeg overvejede også print-selv fra Etsy, men er virkelig glad for, at vi valgte den lidt dyrere løsning, for det gør bare en forskel.

   Prisen afhænger jo også meget af hvor mange man bestiller, så det er svært at give en indikation. Omkring en 20’er pr kort (inkl konvolut), hvis jeg skal sige noget.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top