Shop my closet

til-salg-acie-tictail-1-of-1

Udover udpakning og søndagsslaphed, har dagen også budt på lidt long overdue oprydning i skabets lidt dyrere ende… Derfor vil I kunne finde Loubs, Choos, Valentinos, pels, Acne, uld og en masse andet lækkert i min lille garderobe-biks.

I finder  min lille shop her:)

Fordi det er lidt dyrere ting, jeg har sat til salg i denne omgang, har jeg åbnet for muligheden afhentning på Østerbro – jeg har lagt op til en specifik dato, men skriv en mail, hvis det er helt i skoven:)

Ooog i en lidt anden grøft – skal du eller nogen du kender på ski for første gang? Så har jeg sat lidt skihalløj til salg mega mega billigt – ét skisæt her, et andet skisæt her og nogle goggles hér. 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top