Du læser nu
På min radar: juleønskerne inden Black Friday..

På min radar: juleønskerne inden Black Friday..

Hvert år er I et par stykker, der beder mig om at dele mine juleønsker inden Black Friday, fordi I har tradition i jeres familier for at sende ønskesedler tids nok til de gode rabatter. Det er jo kvikt nok. Så tjekkede er vi imidlertid ikke i min familie (more like last minute).

Og for at imødekomme det ønske, overtager mine juleønsker altså denne måneds “På min radar” og vil derfor indeholde lidt færre oplevelser og lidt flere household appliances, fordi.. Ja… 35, I ved.

Jeg har utvivlsomt glemt noget. Så jeg vil tillade mig (måske) at dele en opdateret version, når vi nærmere os julen. Men dette er altså dét jeg har på lige nu. Bortset fra den der Kenwood Mixer (reklamelink), som jeg ikke fik med på collagen, men som mine surdejsbrød bare ønsker sig rætti rætti meget. Ja, og så klichéting som ‘søde glade børn’ og den slags mødre siger.

Listen indeholder reklamelinks

 1. Bogen SOURDOUGH som ser så smuk ud
 2. Badeforhæng i lækker lidt linnedagtig kvalitet fra Ferm Living
 3. En god duft – jeg er glad for Lancômes klassiske Idôle – vil gerne prøve Idôle Aura også.
 4. En god bagevægt
 5. Louise Roe vasen
 6. Big Foot Stool fra Cph101
 7. Oversize cashmere strik i pæn klassisk farve (den fås i sort, grå, beige og navy og jeg kunne honestly ønske mig dem allesammen)
 8. Selvforkælelse til krop.. Fx den her Olie fra Rudolph Care. 
 9. De pæneste bordskånere jeg nogensinde har set
 10. Athena Calderon’s “Live Beautifully”
 11. Max Factor Lip Finity (som jeg har set på TikTok – den skulle holde i nærmest 24 timer. Den her farve er en god klassisk ‘Your own color but better’).
 12. Den nyeste Dyson. Elsker Dyson. Can’t live without trådløs støvsuger.
 13. Den smukke klassiske skål Fountain Centerpiece fra Ferm Living
 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top