Du læser nu
Fordi alle burde eje et par fjollede veloursko..

Fordi alle burde eje et par fjollede veloursko..

februar-favoritter

Øv venner. Jeg har aldrig prøvet at være så forbandet træt af vinteren, som jeg er det i år. En mandag som den vi har fået serveret idag, hjælper unægteligt ikke på vinter-leden. Regn, regn, regn. Gråt, råt og en kulde, der skærer sig gennem marv og ben. Nej, nu gider jeg simpelthen ikke fryse mere. Kom nu forååååååår.

Nuvel. We’re not there yet. Og jeg må tage mig til takke med vintergarderoben lidt endnu – selvom det holder hårdt. Derfor har jeg købt de der åndede veloursko, der for 250kr kan få lov til at fylde mit liv med lidt daglig glæde, indtil solen endelig vinder frem. Lige nu vil jeg parre dem med slacks, en varm strik og en vaaaaaaarm frakke. Som den her fra Meotine, jeg kom til at klikke hjem forleden dag (hvor jeg – også – sad og frøs…). Den er ikke kommet endnu, og jeg har lovet mig selv, at sende den retur, hvis jeg har bare den mindste finger at sætte på den. I’ll keep you posted;) Brrrr…

  1. Pels fra Meotine // 2. Strik fra Y.A.S. // 3. Slacks fra Vero Moda // 4. Gucci Dionysus // 5. Veloursko fra Asos

affiliate-bar-1

 Kommentarer (3)
  • Jeg glæder mig til at høre mere om pelsen. Så pæn!

    Jeg synes pt. februar føles som never ending januar. Gab!

    • Jeg synes den strammer over ryggen, så den ryger retur. Jeg vil altså kunne have en tyk strik under (og samtidig kunne bøj armene). Øv. Var ellers lige så glad 🙁

    • Ej det var ærgerligt! Jeg havde ellers glædet mig til at se den! Men jeg forstår dig virkelig godt -det er jo mange penge, hvis den ender med at hænge i skabet!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top