Du læser nu
Man kan aldrig få for mange små hvide kjoler..

Man kan aldrig få for mange små hvide kjoler..

hvid-sommerkjole-6-of-13

affiliate-bar-1

… Og så’ den faktisk ikke så meget længere;) Små hvide sommerkjoler er klart overrepræsenterede i mit skab, men i min bog kan en lille hvid strandkjole altså redde mange sommerdage. Lige den variant jeg har på her, købte jeg på Amalfikysten for 4 år siden (kan I huske den her ferie?), og jeg knuuus-elsker den stadig den dag idag. Ude i den virkelige verden ryger der et par shorts under, men langs pool og strand fungerer den glimrende som cover-up:)

hvid-sommerkjole-badedragt-strandtaske

I var et par stykker, der var søde til at spørge ind til den på instagram, da jeg lagde et billede op igår , men sådan en sag, indkøbt i Positano, er jo altså ikke lige det letteste, at få støvet op her flere år efter, så derfor har jeg istedet samlet et par smukke hvide sager, jeg selv har på min wishlist denne sæson. Dem kan I se nedenfor:) Derudover – min badedragt er en gammel en plain sort stropløs sag fra H&M (de plejer at have noget lignende hver sæson) og strandtasken er også en ældre model, men den her fra Ellos ligner den på en prik! 🙂

hvid-sommerkjole-offshoulder-asos-ellos-hm1 H&M // 2. Ellos // 3. ASOS // 4. ASOS // 5. H&M // 6. ASOS

   hvid-sommerkjole-9-of-13 hvid-sommerkjole-10-of-13

hvid-sommerkjole-11-of-13

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top