Du læser nu
Cornichonen – dreng eller pige?

Cornichonen – dreng eller pige?

neutralt-babytoej-4-of-4

Åha – hjemme på Kajkanten og ramt af lidt post-ferie-deps… De sidste to uger har været så rare – først sne, venner, sjov og alpeluft og så sol, plask, mini-krammere, familietid og mange is. The best of both worlds!

Også maven har nydt at kunne slappe rigtigt af og er rigtigt vokset i løbet af de to ferie-uger (noget af det kan muligvis tilskrives smeltet alpe-ost og store is under solen, men hva’ pyt). Jeg kan mærke den lille Cornichon sparke løs derinde (… #syret) og er langsomt ved at gå fra den der awkward “har hun bare spist for meget”-fase til “nej, hun er obvs gravid”-fase. Hallelulja.

neutralt-babytoej-1-of-4

Nuvel – vi har sendt kendt den lille Cornichons køn i en måneds tid, og selvom det er jo er ligemeget, så blev det på en eller anden måde endnu mere virkeligt, at få at vide, hvad det var for en lille størrelse, der lå derinde og boblede. Jeg var selv helt sikker allerede fra de første uger (… men tog fejl), mens Skjorten havde skudt rigtigt fra start. Jeg synes det er SÅ sejt, at der er nogle, der kan vente til fødslen med at få besked – det havde jeg slet ikke holdt til.

neutralt-babytoej-2-of-4Billederne her er af BabyGurks endnu meget kønsneutrale garderobe – de små bodyer røg med hjem fra New York i November ( lige inden jeg blev gravid – couldn’t help it…) og resten er sager jeg har købt på vinterudsalg – med en efterårs/vinter-baby, virkede det smart. Jeg kommer jo ikke rigtigt til at kunne købe noget varmt i månederne lige op til.

Jeg synes det var så hyggeligt, at læse med, da der blev gættet på LaChrissens babykøn, så jeg håber, at I også vil gætte med her – hvad tror I mon, jeg går og brygger på? En lille drengegurk eller en lille pigegurk?

neutralt-babytoej-3-of-4PS: og on a sidenote – I er par stykker, der endnu er hemmeligt gravide, der har skrevet og spurgt mig til gode til tips til kvalme… De kommer!

 Kommentarer (28)
 • Må jeg spørge hvor “Little peanut” bodyen er fra? Pt render jeg nemlig rundt med en lille dreng i maven og han bliver lige nu kun kaldt peanut 🙂 Så ville sådan en jo være meget hyggelig.

  • Hej Amalie

   Det må du – den er fra Carters og købt i USA. Jeg har desværre ikke set noget lignende herhjemme, men skal nok holde øjnene åbne!!

   KH

 • Må jeg spørge dig hvor “Little peanut” bodyen er fra? Pt hedder vores lille vidunder “peanut”og den body vil være så fin til ham 🙂

 • Helt uden at vide hvorfor ser jeg dig som drengemor – så jeg tror du gemmer på en lille drengecornichon 😉

 • Jeg tror det bliver en pige 💕

  De der Carters (hvide basis) holder helt klart. Jeg har haft dem med korte og lange ærmer til alle mine og alle størrelser. Dem og petitbateau laver så gode basis til under andet tøj.

  Og hvor er det hyggeligt, hvis man efterhånden ikke er i tvivl om at du er gravid. Det er en ret hyggelig tid.

 • Jeg tror at det bliver en dreng 🙂
  Jeg vil også anbefale slå-om-bodyer til de første størrelser. Svenske lindex har nogle rigtig lækre nogle og prisen er jo super

 • Jeg tror I skal have en lille pige agurk. Kan allerede se de små aciefarvede items for mig. Og du troede sikkert at du skulle have en lille skjorte inden scanningen. Det bliver måske næste gang 😉

 • Gætter også på en lille dreng. Og så vil jeg tilslutte mig anbefalingen med “kimono”body’er. Det er virkelig rart, ikke at skulle have noget ned over hovedet på de helt små. Brugte selv dem fra H&M. Mest fordi de vokser så hurtigt i starten, og H&M er ikke så dyrt🙈. Og så vil jeg også anbefale en bedside crib. Ville sådan ønske, at vi havde haft en!

 • Jeg tror det bliver en lille pige – det ville være så hyggeligt med en lille “acie-farvet” cornichon 🎀

 • Jeg tror, det er en pige. I min omgangskreds tror kvinderne i hvert fald altid, det bliver en dreng mens mændene tror, det bliver en pige 😂

 • Hihi elsker jeres kælenavn! Jeg tror det bliver en dreng. Og jeg kunne absolut heller ikke have ventet på kønnet. Vi skal have en lille pige og det var bare så meget nemmere at forholde sig til en dreng / pige frem for “den”. Vi kalder vores for Tigerdyret. Hun må meget gerne hoppe ud inden de næste par uger så vi er spændt!
  Mht kvalme så hjalp de der små Seaband armbånd man kan købe på apoteket mig rigtig meget. Hvis nogen kan bruge et tip 😉

 • I starten tænkte jeg; hvorfor bliver den kaldt cornichonen? Udover at det er meget sødt og fint beskriver formen og størrelsen, kunne jeg ikke få det til at give mening. Jeg tænkte; hendes mand er jo skjorten… Men så kom det; hun er jo en agurk, og pludselig gav det hele mening – jeg har viist været lidt langsom i opfattelsen 😉 Any way, så tror jeg, at du gemmer på en mini-skjorte 😊

 • Ps. Kan varmt anbefale de bodyer fra hm og Joha med knapper i siderne. Når de er helt små er de ikke vilde med at få noget ned over hovedet.

 • Dreng 🙂 Jeg var, som resten af familien HELT sikker på at vi ventede os en pige. Alt talte for det. Men nix, det blev en dreng. Og det kunne ikke være bedre. Han er jo helt fantastisk! Det sjove er at hele vores venskabskreds også får drenge. Pt er anden runde i gang og denne er startet med lutter piger, så det bliver spændende om det fortsætter 🙂

 • Ih, det er spændende 😀

  Jeg tror på en drenge-agurk – eller er det en drenge-isbjørn måske? Altså med de futter og hvis lillen bliver lige så sneglad som sin moar er det da lige ved 😀

  – A

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top