Du læser nu
Kærlighed på væggen..

Kærlighed på væggen..

mapify-lav-din-egen-kort-plakat-1-of-6annonceDer har igen været rotation i billedstriben herhjemme. Det sker – med jævne mellemrum endda. For det er sådan en lidt måde, at få lidt nyt liv i indretningen – tiltrængt, kunne I nok fornemme, af mit post fra forleden🙂 Ind er flyttet den her sag fra Mapiful – jeg har selv lavet den. Eller. Næsten ihvertfald. Det er et kort over Fiano (.. ja ok.. doh), og lige dér holdt vi altså vores livs fest for godt et halvt år siden.

mapify-lav-din-egen-kort-plakat-5-of-6

Nu er Fiano en lille flække med ca 12 huse og én gade, så det er ikke lige den slags steder de smarte plakat-firmaer ellers begynder at printe kort over – det har jeg altså selv gjort. Som en slags alternativt bryllupsbillede (er jeg den eneste, der er splittet mellem at synes, at den slags er helt vildt hyggeligt og fyldt med lykkelige minder, men også lidt cheeeeeese at have stående fremme!?) – for vi ved jo, Skjorten og jeg, at det var lige dér på den lille plet på kortet, at vi skabte nogle af de fineste minder vi har. Og så kan man gå og smile lidt indforstået over det, mens gæster ikke konfronteres af yours truly i hvid kjole og format 50x70cm;)

mapify-lav-din-egen-kort-plakat-4-of-6

Jeg har også bestilt én til min storebror. Med New York på, selvfølgelig. Eller rettere, den suburb han og hans familie kaldte hjem i 3 år. Zoomet ind på deres gamle adresse. Winged Foot Drive. Han skal have den i fødselsdagsgave, når han fylder år d. 15 – og jeg tør godt skrive det her, for han kunne aldrig drømme om at læse med;) De er igang med at skabe sig et nyt hjem herhjemme, så de har masser af bare hvide vægge – og hvad er så finere end at give dem lidt minder, at hænge op? (og mere lavpraktisk – en virkelig god gave til ham/hende/dem der har a.l.t… han er sådan én… og jeg nægter at købe hverken boxershorts eller t-shirts til ham. Christ).

mapify-lav-din-egen-kort-plakat-2-of-6

De er ikke ret dyre – 400kr og sendes fra Finland, selvom hjemmesiden ser very American ud, så der er ingen risiko for told.. Det tog ca en uge for mine at komme frem (med standard shipping), så skal man til fødselsdag er det en god idé, at bestille ca 10 dage i forvejen, så man er HELT sikker 🙂 Hvis nogle af jer, skulle være blevet fristede har jeg fået lov til at give jer 15% rabat på jeres første ordre – I skal bare bruge koden ACIE15, når I bestiller.

Og så har jeg fået lov til at give én af jer en plakat – smid en smiley i kommentarfeltet, så trækker jeg lod om en vinder på mandag<3 Rigtig god weekend, d’damer!

mapify-lav-din-egen-kort-plakat-6-of-6

 Kommentarer (218)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top