Du læser nu
Er der virkelig ikke mere weekend tilbage?

Er der virkelig ikke mere weekend tilbage?

zara-frill-tee-10-of-21

Wait a minute – hvor blev den lange weekend af!? Ok – indrømmet, jeg har maxet ud på altanhæng, vennehæng, familiehæng, spist hveder med tandsmør OG fået en is, så det er svært at klage. Jeg kunne bare godt lige bruge en enkelt dag (eller to) til 😉

Outfittet hér er fra igår – vi var til fødselsdag hos min storebror. Fik hjemmelavet jordbærkage (slurp, nom) og hang i solen med bobler i glasset. Jeg gav ham (bla) hans nye plakat og begejstringen var stor – blev sat i glas og ramme med det samme.

Og i dagens anledning var jeg altså trukket i det her outfit. Lyse jeans og min nye flæse-tee fra Zara – den er knaldgod, ikke mindst nu, hvor der er brug for lidt ekstra plads til maven… Én af jer gjorde mig dog opmærksom på, at den er bedst, hvis man har lidt længde, og det kan jeg måske godt se, der kan være noget om. Og man kan let gå en størrelse (eller måske endda to?) ned, afhængigt af, hvad man ønsker af fit selvfølgelig.

Jakken er fra sidste år og fra Magasin’s eget mærke – jeg nappede den på udsalg, og har ikke set noget lignende i år… endnu ihvertfald.. Jeg ville ikke blive sådan meget overrasket, hvis de valgte af genproducere 🙂

Jeg håber også, at I har haft en god forlænget weekend derude <3

zara-frill-tee-5-of-21  zara-frill-tee-9-of-21

zara-frill-tee-1-of-21  zara-frill-tee-11-of-21   zara-frill-tee-15-of-21 zara-frill-tee-16-of-21

zara-frill-tee-21-of-21 zara-frill-tee-17-of-21  zara-frill-tee-19-of-21

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top