Du læser nu
Om verdens bedste polter..

Om verdens bedste polter..

acie-polter-bryllup-sommerhus-1-of-12
Det var Emmerens polter igår – det har de fleste af jer nok opdaget, hehe. Hun ringede i fredags og snakkede om planteskole-planer og bla blaa blaaa, mens jeg sad i den anden ende og var helt blå i hovedet af koncentration, for ikke at komme til at snakke over mig ved et uheld. Nuvel. Selvom Emmerens polter således har været inspiration til dette indlæg, var det nu ikke lige dét det skulle handle om. Tilgengæld skal det handle om min egen polter, for den har jeg endnu ikke fået delt med jer, og hvis jeg selv skal sige det, så var det den mest perfekte weekend nogensinde. Jeg havde selv alt for travlt med bare at nyde, grine og drikke champagne til at nå at få taget nogen nævneværdige billeder, men heldigvis har jeg jo fotokyndige veninder, der gode til den slags:)

acie-polter-bryllup-sommerhus-5-of-12
Vi skulle i sommerhus med et vennepar, troede jeg. Det er en slags tradition. Krabbeklør på terassen og hvidvin i glasset. “Same procedure as last year” og aftalen havde været booket længe. Intet mærkeligt i det.

acie-polter-bryllup-sommerhus-2-of-12
Vi skulle køre ved middagstid og jeg brugte formiddagen på at gå og nusse for mig selv. Prøvede min brudekjole til Italien blandt andet. Havde god tid til at krølle hår. Drikke en ekstra kop kaffe. En helt almindelig lørdag formiddag.

acie-polter-bryllup-sommerhus-6-of-12
Kort inden afgang ringede det på døren. Jeg stod i soveværelset, så Skjorten åbnede. “Hvem er det?” råbte jeg. Vi har sådan noget video-halløj tilknyttet dørtelefonen, så man ved altid, hvem der er på vej op. “Det lignede posten”, svarede han uberørt… Jeg studsede over det, for jeg ventede ikke pakker, men det sker jo omvendt også ganske tit, at der dumper en eller anden uventet pressehilsen ind af døren, så det var ikke fordi det var underligt eller et uvant scenarie..

acie-polter-bryllup-sommerhus-7-of-12
Meeen – op kom en af mine brudepiger. Iført slør og en dåseøl i hånden. Pak tasken, fik jeg besked på. “Med hvad?”, spurgte jeg. “Badetøj? Pænt tøj? Sportstøj? Nattøj? Pas?”.. “Ja!”, svarede hun. Ok ok. Stille og roligt.

acie-polter-bryllup-sommerhus-12-of-12
Derfra blev jeg fragtet ned i bilen, iført flotte accessories (herunder før nævnte håndbajer) og så kørte vi ellers afsted . Bare os to – og jeg delte det her billede med jer. Vi kørte nordpå. Og undervejs ringede min brudepiges telefon. “Ja, vi er på vej”, sagde hun. “Nå ok – ventetiden ved færgen”, fortsatte hun. Færgen!?

agurkens-polter0-1

Jeg forsøgte at snappe alle ledetråde til mig, men havde ingen idé om hvor vi skulle hen. Efterhånden drejde hun af Helsingørmotorovejen (ok – vi skulle ikke med færgen så), og ind i det danske sommerland. Jeg begyndte at genkende noget af vejen – vi havde kurs mod nordkysten; Tisvilde, Gilleleje, Hornbæk. Deroppe. Og før jeg vidste af det drejede vi ned af en lille grusvej og standsede ved det lækreste sommerhus. Frem fra krattet sprang alle mine nærmeste veninder og som chokket havde lagt sig, begyndte jeg også at opdage den afslørende pynt.

acie-polter-bryllup-sommerhus-8-of-12
Vi startede med rejemadder (<3), en hyggelig lille leg og så var der ellers aktiviteter i baghaven hele eftermiddagen. Alt fra ølstafet (champagne-stafet faktisk) til smukke portrætter malet af Mette Boesgaard. Mens jeg blev tegnet og mine damer var optagede af grin og ølstafet, gik en familie forbi sommerhuset, stoppede op og betragtede os et par sekunder før moderen råbte “Hvor er du bare heldig!” ind til mig. Jeg smilede. Svarede at sådan følte jeg mig også, og mærkede en lille lykketåre presse sig på inde bag solbrillerne.

acie-polter-bryllup-sommerhus-11-of-12
Om aftenen spiste vi god mad fra Meyers, drak store mængder rødvin, mere champagne og så havde damerne arrangeret en video-quiz med Skjorten, der kostede mig mange (grønne??) shots af ubestemmelig karakter og fuldhed på ren teenage-facon. Det er mange år siden sidst – og det var virkelig sjovt.

acie-polter-bryllup-sommerhus-10-of-12
Næste morgen var vi et par stykker der gik ned og badede (… og skyllede de værste tømmermænd væk) ved stranden, mens andre sørgede for at rydde op og stege bacon. Rigelige mængder bacon. Hallelulja. Og så blev jeg kørt hjem. Helt gennemtræt, helt gennem-lykklig og helt gennem-taknemmelig over at have sådan nogle søde piger omkring mig.

acie-polter-bryllup-sommerhus-4-of-12
På sin vis var det en lidt utraditionel polter, men den var så meget mig. Det bedste jeg ved er kvalitets-tid, champagne og rejemadder med dem jeg holder af. Jeg er ikke til stripxercise, go-cart kørsel, lange nætter på natklubber eller andre mere klassiske poltervalg. Jeg stiller gerne op for de af mine veninder, der omvendt synes det er en fest (for heldigvis er vi alle forskellige), men jeg er lykkelig over, at mine damer kendte mig godt nok til at vide, at min polter skulle have en anden karakter. Tænk jer, hvor kan man være heldig<3

acie-polter-bryllup-sommerhus-3-of-12
Idag får jeg stadig det største smil på læben, når jeg tænker tilbage på den sommerdag i august. Wauw. Og hvor ville jeg ønske man kunne gøre det igen. Det hele. Vil det være for offensivt, at ønske sig en gentagelse som babyshower? 😉 Altså, hvis nu man får et babyshower. Hypothetically speaking, og alt det der. Man har jo lov til at håbe <3

 

 Kommentarer (10)
  • Åh…det lyder bare så skønt! Jeg drømmer om noget i den stil for mig selv..altså når og hvis, osv.. 😉

  • Det lyder helt igennem perfekt! 🙂 Det var i øvrigt også ret sjovt at følge med i Emilys polter på tværs af de forskellige sociale medier. Det så ud til at være en god dag 🙂

  • Sikke en fin polter! Jeg har netop tilbragt min weekend i Allerød, hvor mine forældre blev genvelsignet, afholdt reception og derefter stor fest i anledning af deres 25 års bryllupsdag.. så det kan gøres om igen 😍🌸

  • Ih hvor lyder det virkelig perfekt! Jeg er ret misundelig, min egen polter var desværre ikke lige mig. Planlagt med de bedste intentioner, men ikke så meget med mig i tankerne. Så jeg bliver sgu altid lidt misundelig, når nogen har haft den helt rigtige polter. <3

    • ÅÅh jeg havde det helt på samme måde med min polter. Den sad heller ikke lige i skabet og jeg er stadig skuffet den dag i dag :-/

  • Åh, du er heldig. Det lyder også for mig som en helt perfekt polterabend. Det er dælme skønt at have sådan en flok der kender en så godt!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top