Du læser nu
Datenight på en søndag..

Datenight på en søndag..

acie-outfit-rungsted-zara-tee-flaeser-celine-23-of-23

Vi var på datenight igår. På Rungsted Havn. Spiste bøffer og fritter på MASH, sad udendøres (!) og skålede i cocktails med blide bølgeskvulp som lydtæppe. En perfekt afslutning på en virkelig god weekend<3

Jeg var trukket i favorit-toppen fra Zara, men den har I jo allerede set – jeg forudser, at jeg kommer til at bo i den hele sommeren (muligvis flankeret af denne i samme stil). De lyse preggojeans fra H&M ditto. Nogle dage tænker jeg, at man da skulle være et skarn, hvis man nogensinde besluttede sig for at trække i et par normale jeans igen – hvorfor skulle man dog give afkald på jerseylinningen helt frivilligt? Kommer muligvis til at have en anden mening om dét emne post-pregnancy, men lige nu nyder jeg at mine jeans i det mindste ikke strammer (når nu kroppen – og maven især – gør det istedet).

Nuvel. Jeg trak den danske sommer (kan man ikke godt kalde det dét? Sommer, altså?) helt ned i maven og kiggede forelsket på min mand og nød en datenight langs vandet… Man må jo nyde det og maxe ud på den slags, inden vi pludselig har hænderne fulde med noget andet<3

Top – Zara // Jeans – H&M // Taske – Chanel // Sandaler – Balenciaga

acie-outfit-rungsted-zara-tee-flaeser-celine-1-of-23 acie-outfit-rungsted-zara-tee-flaeser-celine-6-of-23

acie-outfit-rungsted-zara-tee-flaeser-celine-20-of-23   acie-outfit-rungsted-zara-tee-flaeser-celine-9-of-23

acie-outfit-rungsted-zara-tee-flaeser-celine-22-of-23      acie-outfit-rungsted-zara-tee-flaeser-celine-15-of-23 acie-outfit-rungsted-zara-tee-flaeser-celine-16-of-23  acie-outfit-rungsted-zara-tee-flaeser-celine-18-of-23   acie-outfit-rungsted-zara-tee-flaeser-celine-21-of-23

 Kommentarer (11)
 • Kan garantere dig at du også bruger dem efter 😀

  Baby L blev 7 uger i fredags og sidder i mine preggo jeans fra h&m “as we speak”.

  De der get fit fast planer – need i say more haha!

 • Jeg brugte også mine preggo bukser og jeans efter fødslen. Det er virkelig rart at være comfy påklædt, og kroppen er bare mærkelig og lidt uformelig efter fødslen. Det går over, men jeg kunne nu godt tænke mig et par behagelige jeans med elastik nu 😉

 • Preggo jeans er det bedste og post preggolife😝 indtil maven og resten af kroppen er kommet sig igen – jeg savner dem i hvert fald max!

  • Haha – jeg har allerede glemt hvordan min krop var pre-pregnancy.. Mindre blød, så meget kan jeg da huske – hehe.

 • Det lyder ellers som en helt perfekt datenight! 🙂 Nu har du jo også skrevet flere steder om, at dig og Skjorten er glad for at grille og at I (vist nok?) har en laber gasgrill I er glade for – har du mon en du kan anbefale, for jeg synes det er lidt af et limboland, når det kommer til hvilken grill man skal vælge?

  • Ja det kan du tro – jeg købte den mindste lillebitte gas-weber da jeg endnu var single. Den hedder Q100 og er fin til den lille altan, et par bøffer og max mad til 4. Jeg har sat en ‘transformer’ på, så den kører på en stor gasflaske istedet for de små, der ellers passer til – det er simpelthen for dyrt.

   Når vi flytter i hus, skal vi have en Weber Genesis II – den er koloenorm, har 3 brændere (super til inddirekte grillning af fx stege) og kapacitet til de store grillfester vi drømmer om, haha 😉

 • Jeg elsker tøj man nærmest flytter ind i med det samme. Jeg har lige skiftet næsten hele min garderobe ud, og har købt et par bukser fra Love and Divine – Love70 og de er så skønne! Intet der strammer er nu altså at fortrække 😉

 • Jeg har fulgt med i mange år og sjovt nok er jeg også gravid med termin til september 🙂 jeg tænkte neto det samme i går med hensyn til preggo-jeans. De er jo for lækre med det stretch i foroven 😉 glæder mig til at følge med 🙂

  • .. Min eneste anke er at linningen (altså – overgangen mellem jeans og jersey) nogle gange godt kan bore sig lidt ind i den nederste del af maven, når jeg sidder ned – oplever du mon også det?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top