Du læser nu
Onsdagsønskelisten..

Onsdagsønskelisten..

onsdagsonskelisten-240517

affiliate-bar-1

Det er onsdag og dermed tid til onsdagsønskelisten – eller… jeg er jo ikke sådan meget stabil hvad dét angår, men altså.. I ve’.. Der er klart et gennemgående tema – sommer! Kjoler og lidt skøre sko.. Formodentlig en konsekvens af, at min øvrige garderobe er skrumpet (… i alle ordets betydninger;)), og jeg derfor er efterladt med et lidt snævert udvalg, der køres i heftig rotation – lidt sjove sko, ville da sætte kulør på tilværelsen. Den hvide off-shoulder kjole er allerede klikket hjem – det ser ud på billedet som om den er i en lidt shiny kvalitet fremfor bomuld, så jeg håber, at det er sådan én jeg kan bruge til sommerfester uden at føle, at jeg har taget en strandkjole på.

1 HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 8. HER (..upsi) // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER 

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top