Du læser nu
10 ting jeg vil lave i juni..

10 ting jeg vil lave i juni..

palm-kimono-pastel-reebok-clubc85-20-of-64 1. Slappe af… Jeg øffede lidt vel rigeligt i fredags i forbindelse med fredags-cocktailsne, og kan ikke lide at lade den slags brok stå alene uden forklaring… Ser I venner – jeg er blevet sygemeldt i et par uger. Jeg er ok. Baby ligeså. Men er åbenbart også typen, der skal lære på den hårde måde, at min krop ikke helt kan klare dét, den kunne før jeg blev gravid sådan rent tempo-mæssigt. Og jeg trives jo ellers bedst med det høje tempo og mange bolde i luften, så dét har lige været en pille, jeg skulle sluge… Derfor er ambitionsniveauet for juni altså heller ikke helt så højt, som det måske ellers havde været.

2. Daffe rundt i min nye kimono, som I kan se på billedet – den er fra H&M, men jeg kan desværre ikke finde den online.

3. Køre en tur til Malmö med min skjorte i hånden og besøge MIO, Granit og dem her, for at se og drømme om køkkenbord- og stænkplade i marmor til vores nye køkken.

4. Få solgt vores lejlighed (#nobigdeal, haha)..

5. Komme til frisøren en gang – det var faktisk det her billede, der provokerede mig til at få bestilt tid. På tirsdag. Tjek.

6. Have å.r.e.t.s. f.e.s.t. til Emmerens bryllup – jeg har stadig ikke styr på kjole, men tilgengæld besluttet, at jeg skal have sneakers med i tasken for at kunne danse hele natten.. Og skal man have sneakers på et til et bryllup, så skal det da være til de tos <3

7. Bage den her rabarber-crumble og spise den lun med en god vanilie-is på toppen. Slurp.

8. Spise danske jordbær… All day, erryday. Og ferskner. Og nektariner. Mhmm. Yndlings-sæson.

9. … Prøve at lade være med at glæde mig til at flytte a.l.t. for meget. Selvom det er svært. Kunne vitterligt flytte ind imorgen.

10. Gå og hygge mig med, at mære min aktive lille pige inde i maven. Hun slår kolbøtter, laver ninja-spark og bruger min blære som hoppebold, og fra at have været en lille lidt udefinérbar spire, så er jeg nu begyndt at glæde mig til at se hendes lille ansigt og møde hende. Så meget, at jeg lidt overvejer en 3D-scanning (jeg synes bar’ at +1000kr er liidt dyrt, sagde NærigFrans). Cornichon-kærlighed <3

Jo. Juni bliver stille og rolig, håber jeg. Nu ved I hvorfor<3 Har I mon spændende planer derude?

 

 Kommentarer (17)
 • Jeg mener der er kappahl i Malmö – tjek det lige ud. Der er newbie og lindex tøj til din lille pige og jeg kunne forestille mig det er noget, der falder i din smag 🙂

 • Det lyder nu som nogle hyggelige ting du skal, selvom tempoet skal sættes ned i forhold til det du plejer.
  Pas nu godt på dig selv <3
  Jeg har også dejlige ting på programmet i juni.
  – var til koncert med mine børn i går – jeps Justin Bieber 😉
  – skal fejre (18 års!) bryllupsdag, pyh ha det lyder meget gammelt 😉
  – weekendtur til Samsø med veninder
  – spændende møder på job
  – cafébesøg med veninder
  – jeg er også med på de der jordbær, nektariner o.s.v.
  – have købt nogle sko, synes det er svært at finde nogle fede "sandal"-agtige sko med lidt hæl, som er fede

 • Jeg ææælsker marmor! Vær dog opmærksom på, at det ikke er så nemt at holde, som man måske skulle tro! Det bliver ret nemt skjoldet og plettet, og man kan jo ikke bare lige slibe på det, som man kan på en træbordplade. Vil dog næsten sige, at det er det værd 😍

 • Du må da egentlig godt lige sige til når lejligheden kommer til salg, og hvor man kan finde den! 😳👏🏼

 • Uhh vi kigger også efter marmor køkkenbordet. Kan du sige lidt om jeres tanker, og hvorfor skal I kigge i Sverige. Skærer de til og leverer.

  • Jeg kan ikke sige så meget endnu, for indtil videre er det bare nogen jeg er faldet over på insta og synes så ud til at lave nogle pæne løsninger (der ikke koster en arm) 🙂 I’ll keep you posted!

  • Ej det må du gerne. Elsker jo marmor og det er rocker dyrt! Men ja, ser umiddelbart godt ud med priserne!

  • TIL 🙂 Den ryger online i starten af den kommende uge – fotografen har været forbi og tage billeder, så det er liiiige på nippet:)

 • God ide med afslapning! Jeg lærte det også på den hårde måde under min anden graviditet. Det at være gravid og have en vild bandit på en gang,var lige i overkanten kombineret med alle de andre gode ting jeg gerne vil.

  I juni så jeg egentlig mest frem til tøseweekend i London.. Den har jeg det dog lidt stramt med pt… På den anden side, så kunne det jo også ske i København, hvis jeg nu skulle være rigtig kynisk.

  • Det kan jeg godt forstå – jeg har også meget lille tiltro til verden i øjeblikket. Muligvis fordi jeg er pregs og dermed ekstra sensitiv. Jeg har det glimrende med at flytte ud af byen!

 • Åh så fine, de pink sneaks er!

  Min juni bliver fab: Spændende kursus, Northside, Barcelona, 2 x gourmetoplevelser – og hvis jeg er heldig forhåbentlig jobsamtale efter fire år på samme arbejdsplads… 🙂

  • Jeg er også bare SÅ glad for dem – og ret misundelig på din gourmet-juni <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top