Du læser nu
Fredagsfestlig i lyserød..

Fredagsfestlig i lyserød..

lyseroede-fristelser

Jeg viste det her billede på insta igår, af mine seneste nyanskaffelser, der helt tydeligt fortæller en historie om en hang til all things pink. De af jer, der har fulgt med rigtigt længe vil også smile indforstået og vide præcis, hvilken nuance jeg taler om, når jeg nævner noget “Acie-farvet”. Jeg har min egen farve. Den er lyserød. Og sådan har det altid været. Et lille blik i arkivet vil også afsløre mængder, af indlæg som dette. Jo. Det er 7 (!!) år siden venner. 7 år. Dengang jeg var 23 og rimelig meget mere fremme i skoene end jeg kan prale af at være nu. Haha. Smartypants. Selv tak for dét tilbage-blik – jeg byder på den 😉

Lige i disse sæsoner får jeg god hjælp af, at det lige er moderne, men det har nu aldrig været afgørende – hvis noget er min signatur-farve så er det denne… På godt og ondt. Jeg har flere gange overvejet, om det egentlig overhovedet er passende, når nu jeg har passeret 30. Men hvad skal man gøre, når det nu er netop dén farve, der får hjertet til at slå bare lidt hurtigere? Nej venner, der er ingen vej udenom. Heller ikke selvom min mand, begyndte at grine højlydt af mig, da jeg stolt viste mine nyerhvervelser frem. “For helvede!”, fnes han. “Du ved godt, at der findes andre farver, ik’?!”. Jo jo. Og bla bla.

1 Strik fra Custommade fundet på 50% – perfekt til kølige sommeraftner// 2. Favorit-sneakers I allerede har set // 3. Beach cover-up, som jeg idag bruger med denimshorts og en hvid top under // 4. Fin og løs kjole til forestående bryllup // 5. Den kjole jeg viste frem HER i anledning af #pinkonsdag (jeg tror måske min er lidt mørkere, men det er den model) // 6. En preggo-badedragt jeg har klikket hjem // 7. Puffen jeg plager Skjorten om. Hver dag. // 8. Tilsæt stråhat og bikini for den perfekte strandkjole // 9. Har kigget på dem her såååå længe. Klik dem nu bare hjem. // 10. Flere virkelig nice lyserøde sneaks // 11. Et pænt tæppe til Cornichonens værelse // 12. Endnu en puf jeg plager om. Han har accepteret at tage med i showroomet i weekenden<3

 Kommentarer (14)
 • Tak for et hyggeligt tilbageblik, der fik mig til at indse, at tiden flyver afsted. Har fulgt med næsten fra starten, og hvor er det vildt, at det billede er 7(!!!) år gammelt. Tak for en mega hyggelig blog, som jeg fortsat nyder at læse. 🙂

 • Uuuuh, de slip-ins har jeg også sendt lange øjne efter. De er så fine i farven, men de må vist vente til næste måned. Har lige købt nye støvler (i juni måned??? 😀 )

 • Jeg var nu vild med din blog dengang den handlede om mænd og mundlort og du kom direkte fra jubiidebatten. Også selv om stilen var helt anderledes:-) Det var tider <3

  • Årh ja – det var tider. Den gang I kunne tælles i 100eder fremfor 10.000er og det derfor var lidt mindre angst at dele den slags. Jeg drømmer stadig om at skrive en bog mere i den genre – maybe some day<3 Og tænk – så har du fulgt med i 9 år. Wauw. TAK Laura <3

 • Ha ha, totalt cool ‘jeg er for bad-ass’ outfit-billede! Hvad mon der gemmer sig nede på gulvet/inde i ærmet på billede 2, der er så spændende? 😉
  God weekend!

 • Haha, det kan jeg sagtens huske – Sthlm-æraen 😉
  Tænkte faktisk over for nyligt, om ikke Acie-farven gennem årene har udviklet sig fra den lidt mere peach/lyserøde til nu støvet lyserød? (Ja, så god tid har jeg imens jeg søger nyt arbejde)

  • Jo, det kan godt være at Acie-farven har skiftet karakter en smule – det har du nok ret i :-*

 • Argh, jeg har også kigget langt efter de der slippers og tænker, at de vil være så fine til mellemblå jeans og let, hvid top. Men jeg traver (og løber) bare så meget rundt til daglig med to små børn, at jeg ikke helt tror, de opfylder det nødvendige komfort-kriterie 😞

 • Hvor er det sjovt at se det 7(!) år gamle indlæg, for så gik det lige op for mig, hvor længe jeg egentlig har fulgt med på sidelinjen i dit liv. Tak for inspiration til både fine acie-farvede køb, babyindlæg (venter selv en lille pige til oktober) og alt det andet gode der fylder i dit liv, Jeg håber du fortsætter mange år endnu 🙂

  • Hvor er du sød – TAK Carina! Både fordi du har fulgt med så længe – og fordi du gider blive ved lidt endnu. Vi er vist blevet voksne sammen her på domænet 🙂

 • Hey, jeg er 36, og har næsten lige købt lyserøde sneaks. Og en lyserød taske. Og måske endnu en lyserød taske. Og måske er den ene taske i lyserød velour med noget guld-hejs på. Og da jeg pakkede den ud, sagde min mand: “Naaaiii, den er da……” mens jeg supplerede: “Ja, er den ikke bare FANTASTISK!?” Måske er det fordi, jeg plejer at være ret konservativ i min påklædning..(?) Men jeg synes fandme, jeg har brug for noget lyserødt i mit liv. Og glimmer!
  Måske er slut-trediverne min form for midtlivskrise…

  • Haha – pink to the people!!!

   (og slut trediverne er altså for tidligt til en midtlivskrise – 30erne er de nye 20ere. Sir’ jeg til mig selv ;))

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top