Du læser nu
Et smukt sommerbryllup..

Et smukt sommerbryllup..

emily-salomon-bryllup-11-of-12

Det har været bryllupsweekend, har I nok spottet på diverse sociale kanaler. Emmeren fik sin Drømmemand, og det var den smukkeste dag fuld af kærlighed og grin. Idag er vi trætte. Og brugte. Men stadig lidt høje på den fine fest. Og istedet for at skrive maaaange lange ord, får I her et par udvalgte snapshots fra dagen – detaljerne skal Emily selv have lov til at dele med jer<3

emily-salomon-bryllup-1-of-12

[Wedding nails – lige dele “High class affair” og “Beyond Cosy” fra Essie. Først to lag med den nude og så et enkelt af den sølv – med lidt hjælp fra noget washi-tape. Easy as could be<3]

emily-salomon-bryllup-3-of-12

[Det fineste bord leveret af “A Table Story” – meget i Emilys ånd]

emily-salomon-bryllup-4-of-12

[Igår formiddags mødte vi kl 09:30 og hjalp gommen med at gøre klar til fest. Pynte, dimse, dække, borde, fylde vaser etc… Det hele blev så fint, så fint – jeg var ansvarlig for at fylde alle vaserne med vand (lyder måske ikke af meget, men der var +100, hjalp med at lave blomsterporten og pyntede op uden for med flagguirlander, papir-pompom’er, små lanterner og silkebånd. Efter aftale med bruden havde jeg taget noget af vores “gamle” bryllupspynt med, og det var skønt at se det blive genanvendt i smukke rammer til gode venners kærlighedsfest<3]

emily-salomon-bryllup-5-of-12

[… Snap it, stick it, sign it Tukan <3]

emily-salomon-bryllup-6-of-12

[Et close-up af den fine blomsterport, som jeg var med til at lave – i praksis bestod min opgave i at række blomster op.. Og sige til, hvis der opstod huller. Så altså. Meget ære kan jeg trods alt ikke tage;) ]

emily-salomon-bryllup-7-of-12

[De smukkeste glas <3]

emily-salomon-bryllup-8-of-12

[Champagnen flød i rigelige mængder – andet havde man nok heller ikke forventet. Jeg nøjedes med et lillebitte glas og laaaaange øjne efter de baljer mændene kørte ned. #næstesommer]

emily-salomon-bryllup-9-of-12

[Helt sprit-ny-gifte ganske få øjeblikke efter deres “JA!” til hinanden.. Den lille fugl vippede lidt nervøst med brudebuketten,  da hun gik sin kommende mand i møde og jeg selv tænkte tilbage på præcis samme hjertebanken da det var mig selv. Can’t describe it<3]

emily-salomon-bryllup-12-of-12

[4 farvekoordinerede koner – den smukkste brud, et par tykke maver og store smil <3]

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top