Du læser nu
I lyseblå broderie anglaise..

I lyseblå broderie anglaise..

h-og-m-sommerkjole-broderie-anglaise-lyseblaa-22-of-22

I mine unge teenage-år arvede jeg et gammelt underskørt fra min mor med flæser og broderie anglaise, som jeg brugte som nederdel. Det endte med at være så mørt, at det til slut hang i laser, men jeg e.l.s.k.e.d.e. det virkelig. Og siden da, har jeg altså haft en gang til broderie anglaise og det er nok hverken første eller sidste gang I ser mig i den slags:)

Igår hang den her og smilede til mig på et stativ i H&M, og det var så dét – den måtte med hjem. Den fineste lyseblå farve og – netop – broderie anglaise. Der var ingen vej udenom. Den er lidt fjollet. Det ved jeg godt. Især på grund af de der ærmer. Men samtidig er den virkelig rar. Og da jeg spurgte jer igår på instagram, hvad I synes, var der kun en enkelt af jer, der mente, at den var for fjollet. Tilgengæld var I mange, der mente at den var fin – og jeg endte med at være enig, så nu er den flyttet permanent ind. Og jeg indviede den med en is på lystbådehavnen igår. As one should.

Jeg så den online i sidste uge, men kan død-og-pine ikke finde den nu – smid endelig et link i kommentarsporet, hvis én af jer andre har haft heldet med jer <3

h-og-m-sommerkjole-broderie-anglaise-lyseblaa-13-of-22

h-og-m-sommerkjole-broderie-anglaise-lyseblaa-14-of-22 h-og-m-sommerkjole-broderie-anglaise-lyseblaa-15-of-22 h-og-m-sommerkjole-broderie-anglaise-lyseblaa-18-of-22 h-og-m-sommerkjole-broderie-anglaise-lyseblaa-19-of-22 h-og-m-sommerkjole-broderie-anglaise-lyseblaa-20-of-22 h-og-m-sommerkjole-broderie-anglaise-lyseblaa-21-of-22

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top