Du læser nu
Asos floral maxi med plads til mave..

Asos floral maxi med plads til mave..

asos-floral-maxi-prettylittlething-bump-style-gravid-4-of-17

Jeg har stadig ikke vænnet mig til det – altså, til det der med at se sig selv i spejlet og så bom, lige dér på maven sidder der 1.5kg Cornhichon+det løse. Gør man mon nogensinde det? Altså, vænner sig til, pludselig at have fået en hel ny form, der iøvrigt ændrer sig nærmest sekund for sekund?

Outfittet hér har i set i anden anledning, men flere spurgte ind til kjolen, så nu får det sit helt eget indlæg. Det er fra fødselsdag i weekenden – perfekt til the occassion, hvis I spørger mig. Selvom der nu var noget lidt angst ved at proppe det voksende korpus i sådan en storblomstret sag. “Seeee miiiiiig!” kunne jeg næsten høre min bag råbe op. Nuvel. Vi tager det hele med 😉

Kjolen er fra ASOS og udsolgt i de fleste størrelser lige nu, men erfaringen siger mig, at er man ihærdig nok, skal den nok dukke op igen. Og som I kan se på billederne, er den altså ikke ligeså lang på mig som den er på modella. Men stadig mægtigt fin. Jeg så den selv på LaChrissen første gang og blev mægtig inspireret – det er nu meget rart, at have veninder der kan vise en vejen, når det kommer til maternity clothes… Synes (som nævnt øverst) ikke at det er det nemmeste i verden.  Anyways –  I kan finde den online her (reklamelink).

asos-floral-maxi-prettylittlething-bump-style-gravid-15-of-17asos-floral-maxi-prettylittlething-bump-style-gravid-5-of-17 asos-floral-maxi-prettylittlething-bump-style-gravid-8-of-17 asos-floral-maxi-prettylittlething-bump-style-gravid-10-of-17 asos-floral-maxi-prettylittlething-bump-style-gravid-13-of-17 asos-floral-maxi-prettylittlething-bump-style-gravid-17-of-17 asos-floral-maxi-prettylittlething-bump-style-gravid-11-of-17

asos-floral-maxi-prettylittlething-bump-style-gravid-9-of-17

 Kommentarer (3)
  • Du ser så fin ud. ☺️

    Helt off topic – og måske andre har sagt det før, men nøj hvor er den der trendsales-annonce bare drønirriterende! Hver eneste gang jeg kommer ind på bloggen er jeg nødt til at genindlæse vinduet, fordi den ellers ikke vil gå væk. Øv! Det er nok ikke noget du kan gøre noget ved, men jeg ville lige nævne det, da det måske kan irritere andre så meget at de bliver væk, og det synes jeg er noget så synd. ☺️

    • I knååååååw – jeg har faktisk lige skrevet til eget bagland om det igår for jeg oplever selv det samme (dog ikke altid?!), og det er max irriterende… Jeg arbejder lidt på helt at få disabled pop-up’erne for de er bare træls. :-*

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top