Du læser nu
Outfit: Flæsetop & armyjakke..

Outfit: Flæsetop & armyjakke..

acie-tee-zara-army-jakke-denim-shorts-charlottenborg-5-of-27 affiliate-bar-1

Det her er mit go-to hverdags-outfit for tiden. Således også, da jeg sov over mig, og blev vækket forsigtigt af Skjorten fordi min fugle-ven (der iøvrigt også har taget billederne i dette indlæg) havde skrevet til ham og spurgt, om han ikke liiige kunne tjekke med sin kone (mig altså), om ikke vi havde en aftale om en halv time. Jo vi havde. Og jeg havde ikke glemt den. Jeg er bare begyndt at sove længe, hvilket er skørt, når man ikke kan huske, hvornår man sidst kunne sove meget længere end kl 7:30 af sig selv. Det kan jeg altså nu. Og jeg blev vækket midt i en (skør) drøm kl 8:32…

Og så er det jo heldigt, at man har et outfit liggende klar, som man slet ikke behøver at tænke over inden man tager det på. Mine denimshorts købte jeg i Target den dag Skjorten friede til mig (det glemmer man ikke lige sådan), og de er så lavtaljede, at de stadig passer fint. T-shirten med flæser er fra Zara og den har jeg vist jer før – den er rar, oversize og luftig. Og armyjakken – den er en oldgammel sag, der har fået en revival. Lige for tiden lever jeg i den.

Få looket:

Denimshorts – Levi’s // Army jakke – MKT studio // T-shirt – Zara (på udsalg) // Stråtaske – Pimkie // Espadriller – ASOS

acie-tee-zara-army-jakke-denim-shorts-charlottenborg-26-of-27

acie-tee-zara-army-jakke-denim-shorts-charlottenborg-9-of-27 acie-tee-zara-army-jakke-denim-shorts-charlottenborg-1-of-27

acie-tee-zara-army-jakke-denim-shorts-charlottenborg-27-of-27acie-tee-zara-army-jakke-denim-shorts-charlottenborg-3-of-27 acie-tee-zara-army-jakke-denim-shorts-charlottenborg-10-of-27  acie-tee-zara-army-jakke-denim-shorts-charlottenborg-23-of-27

test

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top