Du læser nu
Outfit: fødselsdagskjole og garderobe-tip..

Outfit: fødselsdagskjole og garderobe-tip..

maxi-kjole-gravid-berg-shop-5-of-13

Som nævnt, var vi på MASH igår aftes i anledning af Skjortens følle – og jeg var således trukket i ny maxi-sag. Christina havde den på til Emily’s bryllup, og så så mægtigt fin ud, at jeg ville gøre hende kunsten efter – omend med en smule tøven, for hun gik jo som bekendt i fødsel (mere eller mindre) midt i middagen, og dét skulle jeg ikke nyde noget af 😉

maxi-kjole-gravid-berg-shop-3-of-13

Det er ikke en preggo-kjole som sådan og er garanteret også virkelig flot, hvis man ikke render rundt med en bule på maven – så kan man nemlig sætte taljen i (netop) taljen, istedet for at hive den helt op, og dermed undgå at den poser sådan lidt for oven, som den altså gør på mig for tiden.

maxi-kjole-gravid-berg-shop-12-of-13

Den er købt hos Berg Shop på Østerbro – der er altså blevet købt et par kjoler denne sommer, skulle jeg hilse og sige;) En sand Østerbro-favorit (der iøvrigt også findes på Frederiksberg). Kjolen hér er fra et lille fransk mærke, der (så vidt vides) kun forhandles hos netop Berg og de er så populære, at de ikke kommer online, men kun sælges i de fysiske butikker. Lige netop denne er vist udsolgt efterhånden, men de har flere (flotte!) fra samme mærke i samme stil og snit, men med et lidt andet print. Den kostede iøvrigt 999kr 🙂 Jeg kan anbefale at følge med på deres instagram – dér bliver de nye flotte sager nemlig lagt op, så man ved, hvornår man skal slå til!

maxi-kjole-gravid-berg-shop-9-of-13

… Oooog – som den kvikke læser vil bemærke er den født med lange ærmer, og ikke korte som min. Jeg har nemlig haft den forbi en skrædder, og lad dét være mit garderobe-tip du jour. Selv er jeg blevet glad for Sisi hér på Østerbro (der dog også har butik i Taastrup), der i øjeblikket har gang i flere projekter for mig. Lige i dette tilfælde, ville jeg gerne have nogle korte flagrende ærmer, for jeg er ikke så vild med hverken lange ærmer eller ‘cold shoulders’, fordi jeg synes det får mig til at se bredskuldret ud.

Resten af kjolen var jo imidlertid liiiige i skabet, og når man finder noget der er så pænt OG som ens gravide korpus kan være i, så er det med at slå til – og acceptere, at det koster en lille ærme-alteration. Jeg ved, at jeg vil få den brugt meget-meget-meget mere end hvis jeg havde beholdt de lange ærmer – og så er det jo 350kr well spent.

maxi-kjole-gravid-berg-shop-7-of-13maxi-kjole-gravid-berg-shop-2-of-13 maxi-kjole-gravid-berg-shop-4-of-13 Og MEGA tak iøvrigt – for alle jeres søde-søde-søde tilråb på instagram, da jeg postede det her billede. Jeg har – helt ærligt – haft en lille krise de sidste par dage, for det føles lidt som om jeg lige pludselig og meget hurtigt blev virkelig gravid. Som om maven i løbet af den sidste uge har forvandlet sig fra ‘sød og managable babybule’ til ‘fuldblown højgravid kæmpedunk’, der besværliggør alt fra at vende sig i sengen om natten til at rejse sig op af sofaen og komme ud af bilen.

Jeg har fået vand i fingre (vi seeeees forlovelses- og vielsesring) og ankler (vi seeeeees Balenciaga-sandaler) og er nødt til at sove en lur hver eftermiddag, for at hænge sammen. Pludselig virkede projektets resterende 8 uger helt abnormt uoverskuelige – but we’ll get there. Og præmien at the end gør det dét hele værd – min lille Cornichon<3

Så ja – jeres alt for søde kommentarer faldt på et helt absurd tørt sted, og var lige det skud af encouragement jeg havde brug for. Tusind tusind tak!

maxi-kjole-gravid-berg-shop-10-of-13 maxi-kjole-gravid-berg-shop-13-of-13

 Kommentarer (12)
 • Du ser drøn godt ud!!! Men hvor kan jeg følge dig – følte også min mave eksploderede på et døgn og ankler og hænder pludselig blev fede og kvabsede at se på!!!! Nå men heldigvis er det det hele værd, når man ved, hvad der venter én ❤️

  Jeg er lige hoppet med og følger din blog / insta – har kendt til dig i mange år; men det er altid i perioder for mig, at jeg følger en blogger. Jeg er vild med, at du er “så lige til”, elsker mad, mode og indretning – og så er det også sjovt, at der kun er et par uger imellem vores graviditet.

  Lykke til og ha’ det fantastisk!!
  Mange hilsner fra flodhesten 39+0

 • Du ser simpelthen så smuk ud! Og fantastisk idé at tage den til skrædderen, synes faktisk også at den er pænere uden! Havde slet ikke overvejet at man kunne sy noget nyt tøj om 😮

 • Det der vand. Akupunktur hjalp for mig – fjernede det ikke men lindrede på det. Og så svømmehal eller bare vand.

  • Jeg må i svømmeren.. Ihvertfald som en test, inden jeg indlægger mig som menneskelig nålepude 😉

  • Fornuftigt. Tag evt den på Frederiksberg hvor du kan tilkøbe adgang til luksusafdelingen og kombinere med dampbad og bodyscrub. Måske den ved Parken egentlig også har det 🙂

 • Mine bryster kan aldrig være i de kjoler, der passer på resten af kroppen, og selvom det lyder som et luksusproblem, så betyder det altså, at der alt for ofte ligner, at jeg har iklædt mig en kartoffelsæk. Nej tak. Så jeg er helt med på skræddertippet! Alternativt kan man nogle gange selv sy sin kjole lidt ind hist og pist på en symaskine. Ville nok ikke forkorte ærmer ligefrem, men i andre tilfælde 😉 det fungerer!

  • Ja, det er fjollet at tro, at vi allesammen er skåret efter samme ‘standard-form’ – det er vi jo ikke. Ved ikke hvorfor jeg har været sådan en snegl til at komme igang med skrædderiet!

 • Jeg fik også mere og mere vand i kroppen de sidste 8 uger af min graviditet. Not gonna lie: det stinker og gør en gravid mave endnu mere besværlig, MEN alt det vand jeg havde i kroppen var væk i løbet af en uge efter fødslen, så der er altså håb forude:)

  • Hallelulja – jeg krydser fingre for det samme! Det er heldigvis ikke alt for slemt endnu, men nok til at ringe og sandaler strammer.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top