Du læser nu
Shop #SvingkæregHOME med -15%..

Shop #SvingkæregHOME med -15%..

moodings-hus-acie-patriciervilla-shop-indretning

affiliate-bar-3

Uh damer – nu er der kun 2 uger til vi får nøglerne til det nye hus, og spændingen er til at tage og føle på. Det er en sådan en lidt underlig limbo vi er i lige nu. Der er så mange ting, man bare gerne vil igang med (… ikke mindst, fordi projektet lidt har en skarp deadline, der staves C.o.r.n.i.c.h.o.n.), men vi er nødt til at vente (u)tålmodigt på at stå med nøglerne i hånden.

Vi har styr på det meste praktiske. Maleren. Gulvmanden. Flyttemændende. Den slags. Jeg mangler stadig at finde et godt rengøringsfirma, der kan give hytten en solid overhaling inden vi flytter ind (den slags der renser afløb, vasker skabe indvendigt, renser emhætten og sådan… altså “rigtig” rengøring og ikke kun det overfladiske), så byd endelig ind, hvis I kunne have nogle gode anbefalinger. Det er ikke så let, at finde, har jeg erfaret.

Nuvel. Med praktikken overstået, er der således kun ‘det sjove’ tilbage. Indretningen. Og jeg har placeret møbler på plantegningen i måneder (så jeg kan sidde klar og dirigere, når andre skal løfte dem, fnis), og vi glæder os til, vi kan komme ud og få noget af det nye købt. Indtil videre har vi bestilt en ny sofa, for der var 12 ugers leveringstid, så det virkede smart – men derudover har vi holdt os i skindet. Ikke let for en utålmodig Agurk, skulle jeg hilse og sige.

moodings-hus-acie-bolig-shop-indretning

1. Plakat // 2. Messingfad // 3. Lysekrone // 4. Bordbukke // 5. Potte // 6. Pendler // 7. Puf // 8. Spisebordsstole

Og til den forestående indretningsopgave, er jeg teamet op med Moodings, som har givet mig lov til at kuratere min egen lille boligshop lige hér på domænet, #SvingkærEgHOME-shoppen <3. Jeg er allerede begyndt at fylde den med sager, som vi allerede nu har stående på Kajen (og som skal flytte med), men med tiden vil jeg fylde den med de ting vi indretter os med i #SvingkæregHOME.

Det er Moodings der står for alt det praktiske – jeg indretter bare. Og kuraterer i webshoppen accordingly. Og lige nu kan I få -15% med koden “ABZAGA”. Jeg håber, at I vil tage godt imod min lille nye webbiks <3

 

 Kommentarer (7)
 • Genialt at flytte, når du er gravid! For så bliver du jo NØDT til at se på, mens andre ordner sagerne. Haha!

  • Må bare lige forberede dig på at det ikke KUN er godt at være gravid under en flytning – i hvertfald ikke som utålmodig indretningstype… Jeg synes det var SÅ frustrerende at jeg ikke bare lige kunne flytte et eller andet hen i et andet hjørne, fjerne nogle kasser og generelt hele tiden skulle være ‘vil nogen lige flytte den her kasse herhen, så jeg kan pakke ud og gøre det pænt?’
   Vil-selv-typen blev rigeligt udfordret 🙂

 • Jeg bestilte både flytte-ud og flytte-ind rengøring hos servicehuset.dk og det var virkelig fint. Det var både træ-slibe-støv og hele molevitten som de fik fjernet 🙂 Så få endelig et tilbud fra dem, hvis det er.

  • Hej Trine,

   Nå – nu fik jeg et tilbud, og det er egentlig meget rimeligt, men jeg synes det er lidt mærkeligt, at de vil have betaling inden arbejdets udførelse. Sådan kunne jeg aldrig drømme om at gøre med enhver anden ‘håndværker’… Har du været ok tilfreds? Synes det virker lidt utrygt som kunde :-S

   Kram

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top