Du læser nu
#Onsdagsønskelisten – BDAY edition..

#Onsdagsønskelisten – BDAY edition..

chanel-acne-ganni-goya-ellos-wish-list

affiliate-bar-3

Det er næppe gået nogens næse forbi, at jeg har følle liiiiiige om lidt (jeg har ihvertfald gjort mit, for at minde verden om det, haha) – og i den anledning virkede det helt passende, at dedikere denne uges #onsdagsønskeliste til mine (helt urealistiske) fødselsdagsønsker. Så hér er de altså – mine 10 hedeste og ret urealistiske ønsker lige nu. Jeg får ikke noget af det – bare rolig. Eller. Måske huen. Hvis jeg køber den til mig selv, haha. Meeeen – a girl’s gotta dream, right?! Ikke mindst, når hun fylder år. Resten af året køber man jo – mere eller mindre – bare det man ønsker sig.

 1. Chanel Maxi eller Jumbo, er stadig uafklaret med hensyn til størrelsen. Helt ubeskedent, det er jeg klar over;) Jeg tænker bare, at det vil være helt passende at ‘up-size’ lidt, når nu der snart skal være plads til sutter og what not. Og så er den klassiske flapbag jo lidt den manglende brik i samlingen, der ellers tæller en 2.55 Reissue og en Boy… Synes I ik, også? Hva’?! 😉
 2. Mægtigt pæn strik i mægtigt pæn farve fra Ganni. Hvis jeg tog den på nu, ville den mest af alt minde om en dum strikket crop top (og – ikke uvæsentligt – få min varme gravide krop til at perspirere helt uhæmmet). Men men – til efteråret, når jeg igen (måske, hvem ved!?) har fået mit sædvanlige hylster retur, påtænker jeg at mit stroller outfit langt henad vejen bliver noget med løs strik og jeans…. Men måske 3000kr for noget, der nok kommer gylp ud over er lige i overkanten.
 3. Chanel ballerinaer i nude/sort. Jeg knus-elsker mine sort/sorte af slagsen, så dette må være næste køb. Selvom det vil knapt er sæson for den slags nu.
 4. Det pæne gulvtæppe fra Ellos. Åh!
 5. De fineste øreringe fra Halberstadt <3
 6. Nye badeværelser i huset… Gerne med hjælp fra Aquadomo. Noget messing. Og nogle marmorfliser strøet med løs hånd. Stille og roligt, I ved;) (… og badeværelserne er faktisk ganske nydelige i huset – men altså.. kunne vi ikke alle bruge lidt flise-pænhed!?)
 7. Har sukket efter den hele sommeren, men altså 3800kr for en kjole man ikke har en anledning til at tage på… Mja.. Måske ikke.. Det pragmatiske kompromis kunne være denne istedet.
 8. Spejl-konsol bordet fra Snowdrops Copenhagen. Det har I også set før. Men det er bare så mega pænt. Og lidt dyrt.
 9. Acie-farvet fra Acne. Og hvad skal ellers varme mine små ører, når jeg går rundt og skubber Cornichonen rundt i forstæderne!?
 10. …. Og hvad så mere oplagt end at parre huen med dette (igen…) Acie-farvede tørklæde i CASHMERE. ÅÅÅHHHHHH. #perfekttilbabygylp #okmåskeikke
 Kommentarer (9)
 • Altså du kan være heldig, min niece har aldrig rigtig gylpet, kun meget få gange! 😉
  Og brug Cathrines regel om at man skal købe kjolerne når man finder dem for når man skal bruge en så kan man ikke finde den rigtige 😉

 • Jeg elsker dine fødselsdagsønsker! Jeg har i mange år også ønsket mig en ting eller to helt ude i hampen. Min far synes jeg er åndsvag, det er jeg ligeglad med 😉

  PS. Det er ikke bare gylp… Der er også mulighed for lort, det skal man lige overveje. Men er årets farve ikke også remoulade gående mod lortebrun? 😉

 • Jeg svedte mindst lige så meget mens jeg ammede som mens jeg var gravid, så jeg ville droppe de varme sweaters denne vinter hvis jeg var dig 🙂

  • Jeg sveder stadig her 2 år efter. Synes ikke rigtig man får helt samme krop tilbage 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top