Du læser nu
I blomstret sommerkjole og lyserøde læber..

I blomstret sommerkjole og lyserøde læber..

floral-off-shoulder-dress-berg-oesterbro-5-of-9

I forrige uge havde vi en dinner date med to af mine barndomsveninder/brudepiger/sidekicks/bffs (… you get the picture) og deres respektive og jeg trak derfor i en ny blomstret sag med plads til maven. Den er købt hos Berg på Østerbro (ja, dér er der blevet shoppet lidt denne sommer, ahem) som er én af mine lokale favorit-bikse.

Den er egentlig lavet til at være offshoulder, men fordi jeg er nødt til at trække taljen heeeelt op over maven, poser den lidt for meget, hvis jeg sætter den nede på skuldrene – og indtil jeg igen får min talje retur, synes jeg egentlig også, at det er helt pænt.

Jo – flæser og blomster-print. It had me at hello, kan I nok forstå. Og når der ovenikøbet var plads til bulen var jeg nødt til at slå til. Den er ikke på nettet, men Berg har butikker på Østerbrogade og Gl Kongevej, så man må dér forbi, hvis man er fristet<3 I kan iøvrigt se modellen på en non-preggo lige hér – også m e g e t pænt.

floral-off-shoulder-dress-berg-oesterbro-2-of-9  floral-off-shoulder-dress-berg-oesterbro-9-of-9 floral-off-shoulder-dress-berg-oesterbro-8-of-9

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top