Du læser nu
TRE PUNKT EN..

TRE PUNKT EN..

sommerhus-1-of-1

Jo, venner. Det er min yndlingsdag på hele året idag. Jeg fylder 31, og selvom nogle måske ville mene/tænke, at man snart burde begynde at mærke alderen trykke, og derfor gå lidt mere stille med dørene om lige netop dén begivenhed, så er det modsatte i allerhøjeste grad tilfældet. Tænk et spændende år 30 var, tænk hvor spændende 31 bliver<3

Jeg er blevet vækket med morgenbord – med flag og gave – præcis som det sig hør og bør. Og som altid har jeg fået en snegl. Det er nok den eneste dag på året jeg spiser kanelsnegl. På min fødselsdag. Det er bedst, hvis det er en høj snegl med chokoladeglasur, men det kan Enø-bageren altså ikke klare, så jeg lever med den flade variant;)

Og derudover skal dagen altså gå i langsomt følletempo. Jeg skal bade, jeg skal lytte lidt til min lydbog, jeg skal kysse min mand lidt ekstra, jeg skal smile lidt ekstra ned til min aktive Cornichon (og takke for en rolig fødselsdagsnat uden for mange karate-moves eller hikke-anfald), jeg skal have en is, jeg skal grille og jeg skal ligge og vippe veltilfredst med tæerne hernede i sommerlandet med sol på næsen<3

Glædelig Agurke-dag (må man godt kalde den det?) – hvis I spørger mig, har hele verden dispensation til at spise en lille kage idag. Også selvom det er mandag. Jeg skal gerne lægge ryg til;)

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top