Du læser nu
Outfit: yndlings-sensommer-kjole..

Outfit: yndlings-sensommer-kjole..

slip-dress-yellow-gul-hm-outfit-3-of-11

Der var så fint lys i mine forældres have i sidste uge – så fint, at jeg insisterede på, at flytte aftensmaden ud i haven, så vi rigtigt kunne nyde det – jeg glæder mig til at få min egen. Have, altså. Tænk, at der kun er en uge endnu:)

De af jer, der har fulgt med på instagram (@acieagurk) har nok opdaget, at jeg har fået mig en regulær yndlingskjole, som jeg mere eller mindre har levet i, siden den dukkede op i brevsprækken. Den er købt på udsalg i H&M med inspiration fra Loui. Den blev desværre udsolgt nærmest i det sekund jeg trykkede køb, så jeg kan ikke linke til den gule udgave, men dog til dens søster i støvet blå (også pæn). 

Som I kan se efterlader den god plads til maven uden at blive for kort (Skjorten griner af, at alle mine kjoler er svært assymetriske for tiden – lange bag på, upassende korte fortil), men dog gennemsigtig nok til, at jeg vil anbefale, at man allierer sig med en Sue Long (reklamelink) .

slip-dress-yellow-gul-hm-outfit-1-of-11 slip-dress-yellow-gul-hm-outfit-2-of-11 slip-dress-yellow-gul-hm-outfit-4-of-11 slip-dress-yellow-gul-hm-outfit-7-of-11 slip-dress-yellow-gul-hm-outfit-8-of-11 slip-dress-yellow-gul-hm-outfit-10-of-11 slip-dress-yellow-gul-hm-outfit-11-of-11

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top