#Onsdagsønskelisten - Acie

#Onsdagsønskelisten

onsdagsoenskelisten-bolig-svingkaereghome-160817

affiliate-bar-3

Det er onsdag, onsdagsønskeliste-tid og vi fik nøglerne til huset igår – nogen, der kan gætte hvad ugens tema, således er?! 😉 Jeg bruger alt for meget tid på både Pinterest og diverse indretningsbikse – drømmer og fantaserer. De her 10 sager, er nogle (.. indrømmet – et beskedent udpluk;)) af de ting mine tanker kredser omkring du moment

 1. I vores mellemgang er der et helt oplagt sted til et konsolbord og, ditto, spejl. Jeg drømmer om det her art deco statement piece fra Reflections Copenhagen. 
 2. Vores badeværelser er pæne, hvide og klassiske – meeeeeen kunne godt bruge et lille touch af agurk;) Jeg har derfor brugt adskillige timer på Superfronts’ hjemmeside og drømmer om en lillebitte makeover. Tilbage hertil i et separat indlæg;)
 3. Det her konsolbord er et ret godt bud på vores mellemgangs-spot – ref punkt 1 😉 Det er fra Nordal og fås her.
 4. Til et lille stilleben på vores badeværelse – den her ville passe umådeligt godt i vindueskarmen, med et par smukke flakoner på display.
 5. Haps – det her har jeg lige klikket hjem. Det ser måske ikke ud af meget lige her, men det er 110cm i diameter og således ganske stort. Det skal – også – op og hænge på vores badeværelse (jeg er faktisk i tvivl om det kunne være det samme, der er på billedet ved nr 1)
 6. Ok, jeg har vist det her tæppe tusind gange. Går bare og venter på en af de der rabatkoder, der virkelig vil noget. Sådan 40%, tak 😉
 7. Spisebord i str 240cm, tak. Der skal være god plads til venner og familie <3 Det her er på tilbud. 
 8. Fin lille ruskindskasse i sart rosa – tænker, at den vil være god som smykkebakke i vores walkin.
 9. Jeg har en barvogn og skal ikke have flere – men jeg får hver eneste uge mails fra nogle af jer derude, der vil høre, om jeg ikke måske-og-muligvis kunne være interesseret i at sælge vores. Det kunne jeg ikke – men den her fra Margit Brandt er altså virkelig pænt. Og ikke ret dyr!
 10. Skjorten har i flere år lovet mig, at jeg må få en køkkenmaskine, når vi flyttede i hus og fik mere plads. Det er nu. Jeg vil gerne indkassere. Pronto. Tak. Den her er fra Sage og vil matche min espresso-maskine. Ja tak. Og så hedder den “The Bakery Boss” – helt igennem passende.

Jo. Det var ugens top10. Jeg glæder mig virkelig til at kunne begynde og indrette lidt<3

 

Test

13 kommentarer

 • Hvis du nu “snyder” en smule, og opretter din mand som ny bruger på Ellos (regner med at du allerede er registreret) kan I få 50% på Jeres dyreste vare, hvis bare I køber for over 200 kr. Men det har du nok allerede undersøgt 🙂 Og forresten tillykke med Jeres nye lækre hus!

  • Tak Cecilie!

   (.. og ikke nogen dårlig idé iøvrigt – min mand har bare adressebeskyttelse, og Ellos kan (for unknown reasons) ikke sende til folk med adressebeskyttelse, meeeen man kunne måske finde en anden…….. “moooooooooooooooooaaaaaaarrrrr – jeg skal lige spørge dig om noget”… 😉 )

 • Hvad er den 40% rabatkode til Ellos som du har skrevet der skulle være ved tæppet? 🙂

 • Nr. 3 mangler vidst et link, kan det passe? 🙂 Du har simpelthen så god stil, så jeg kan ikke undvære et eneste link jo 😀

 • Fuldstændig lige ramt min stil 100 pct! Og er selv i gang med et stort indretningsprojekt 😉 Synes ikke link til 1, 3, 4 og 8 virker?

  • hmm, hvor sært – det virker her hos mig! (bortset fra 3, som jeg havde glemt. Upsi!)

 • Jeg er også total vild med det gulvtæppe. Sig endelig til, hvis du finder en rabatkode.
  Og tak for et mega inspirerende indlæg – elsker onsdag! 😉

  • Tak hvor er du sød – skal nok råbe højt, når jeg finder en kode! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top