Du læser nu
Gode reads til weekendkaffen..

Gode reads til weekendkaffen..

weekendkaffe-gode-links

Ah – weekenden står for døren og det har været en spændende uge i Agurkeland. Med hus and all. Og en masse hyggelige aftaler og, ditto, produktive møder. Idag krydser jeg ugens sidste møde af, og så tror jeg, at jeg vil lokke Skjorten med op til huset, så vi lige kan inspicere vores nye gulve. Og måske spise takeout på gulvet? Picnic-style midt i stuen?

Han går på ferie idag. Skjorten altså. De næste 2 uger. Så imorgen skal han have lov til at sove ligeså længe han overhovedet orker – det har været en lang sommer for ham. Imens vil jeg smide mig i sofaen og lytte lidt til min lydbog. Og få læst lidt passende weekend-læsning. Som de links jeg har delt hér nedenfor. Hyggelig weekend-reads til morgenkaffen. Nogle er nye, andre er ‘gamle’. Nogle er på video, andre er… well… ikke 😉

Rebecca Judd Loves’ fantastiske fine lyserøde badeværelse… Min indre prinsesse hviner af lykke<3

Ali Andrea viser “Makeup mistakes to avoid” – det handler ikke (kun) om produkterne, men om hvordan man bruger dem<3 Jeg har en guilty pleasure iform af youtube-tutorials;)

Helle Rabøl Hansen om “12-tallets piger” fremfor “12-tals piger”

Anette Kristine Poulsen om TÆNK – affødt af en snak blandt veninder tidligere på ugen. Her og her.

Et par spørgsmål og svar om at holde et destination wedding hos LaChrissen – inkl dét om budgettet;)

Et par interessante tanker om at takke nej til alkohol – også affødt af en snak med en veninde, og ikke mindst set i lyset af egen tørlægning.

Den her “no bake s’more ice cream cake” – jeg bliver altid intrigued af de der BuzzfeedTasty opskrifter, men har aldrig prøvet.. Men altså. Den her. Jo. Jeg er fristet.

[Billede herfra]

 Kommentarer (6)
  • Jeg elsker dine indlæg. Du er virkelig sjov og spændene læsning, and I LOVE IT. Der er alt hvad en kvindehjerne har brug for. ! 🙂

  • Hvis I skal have take away i huset i aften, kan jeg varmt anbefale Kaiseki Sushi på gågaden i Hørsholm (er ellers normalt kun til Sticks & Sushi!). Det er virkelig godt – høj kvalitet og fair priser!

    Og så er der lige åbnet et spritnyt pizzeria på Rungstedvej, der hedder Del Lago – de laver deres pizzaer i rigtige stenovne. Også super godt, har allerede testet 😉

    Er selv flyttet i hus i Hørsholm for halvanden måned siden, så er i en proces med at afprøve alle spisestederne i Rungsted/Hørsholm. Det er en vigtig opgave! 😉

    Og velkommen til mit hood, i øvrigt 🙂

  • Rigtig god weekend til jer og tillykke med huset 🙂 jeg kunne godt bruge en guide/anmeldelse af punge, og hvordan du kombinerer dem. Både kortholdere, dem til mønter, mellemstørrelsen og de der store rektangulære. Jeg har selv sidstnævnte, men overvejer om jeg skal have en lækker en i mellemstørrelse i stedet. Jeg mener at du har lidt forskellige størrelser? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top