Du læser nu
En ekstra weekend-croissant..

En ekstra weekend-croissant..

jukserei-croissant-smykke-befashionable-2-of-5

Lørdag morgen er til kaffe i koppen, lydbog eller magasiner og en weekendcroissant. Sådan er det. Sådan skal det være. Og i den her weekend flankerer jeg den smørbagte croissant med en ny forgyldt variant til at hænge om halsen. Jeg fik den i fødselsdagsgave af Skjorten – vi har fødselsdag med præcis 14 dages mellemrum og i år altså lige op til flytning – derfor var aftalen egentlig, at vi bare skulle finde noget småt til hinanden. Noget symbolsk.

Jeg var praktisk og gav Skjorten et par nye Nike Roshe, som erstatning for det par han har slidt hul i. Han derimod var opfindsom, og gav mig den her lille croissant-halskæde fra Jukserei (reklamelink). Meget spot on, hvis man spørger mig;) Er den ikke hyggelig? Det synes jeg – og så er den ikke ret dyr, så det er en oplagt gave til en selv… eller en croissant-elskende veninde;)

Den fås også som en nøglering (den står nu på ønskelisten – p.e.r.f.e.k.t. til nye husnøgler!!) og den kan I finde HER (reklamelink). Halskæden kan I finde HER (reklamelink). 

jukserei-croissant-smykke-befashionable-1-of-5jukserei-croissant-smykke-befashionable-5-of-5 jukserei-croissant-smykke-befashionable-4-of-5

 Kommentarer (3)
  • Da du skrev, at den ikke var ret dyr, blev jeg lige så begejstret, og tænkte, at jeg da lige kunne hapse den hjem til mig selv. Men der går nok en del år, før 500kr. vil høre under “ikke ret dyr” for mig XD men hvor er den sød, den halskæde. En sød gave 🙂

    • Åh, det kan jeg godt se – jeg tænkte bare, at materialerne taget i betragtning (forgyldt sterlingsølv), så var prisen egentlig ret rimelig sammentlinget med så meget andet (fx Jane König og StineA ) 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top