Du læser nu
Cornichon-post: Et hyggeligt bogtip..

Cornichon-post: Et hyggeligt bogtip..

special-day-mine-foerste-a%cc%8ar-bog-graviditet-1-of-5

Der er mange gode ting, ved at have en blog. Én af dem, er det ret elborate foto-arkiv man pludselig har over sit liv. Eller. Det er egentlig både godt og skidt. “Man kan blive helt chokeret, når man læser og genser gamle indlæg”, grinede Rockeren forleden morgen, da vi spiste morgenmad. “Lidt som når selfie-kameraet pludselig vender den forkerte vej og afslører et lidet flatterende billede af både næsebor og dobbelthager”, grinede hun videre. Vi andre – konerne – nikkede genkendende. Til både det ene og andet.

special-day-mine-foerste-a%cc%8ar-bog-graviditet-2-of-5

Og selvom jeg godt ved, at jeg om nogle år, vil kunne kigge tilbage på både gravidtetstanker, tyk mave og også de første billeder af Cornichonen, fordi jeg netop har en blog, så synes jeg alligevel, at der er noget hyggeligt, ved at samle den slags i en bog til den lille dame, herself.

special-day-mine-foerste-a%cc%8ar-bog-graviditet-3-of-5

Derfor har jeg klikket den her sag hjem fra “A Special Day” (link længere nede) – den hedder mine første år, og er en slags framework for en fortælling om barnets første år.. Lige fra graviditeten til de første fødselsdage. Den findes i både en pige- og en drenge-variant, men det er altså pige-varianten jeg har bestilt (.. jeg tænker, at det er obvious;)). Og nu skal jeg så igang med at skrive. Og sætte nogle af hendes scanningsbilleder ind. Og mavebilleder. Og og og.

special-day-mine-foerste-a%cc%8ar-bog-graviditet-4-of-5

De første mange år, vil bogen garanteret være sjovest for moderen… Men måske en dag, når min lille Cornichon er blevet voksen og måske endda selv venter sig, vil hun sætte pris på, at læse sin mors tanker. Og se billeder. Og den slags. Og hvem ved, hvor internettet og denne lille e-plet, befinder sig til den tid?!

Jeg tænker også, at det er en hyggelig idé til en evt babyshower eller barselsgave – den slags er så svære at finde på ellers!

I kan købe bogen HER

(reklamelink)

special-day-mine-foerste-a%cc%8ar-bog-graviditet-5-of-5

 Kommentarer (7)
 • Hvor får du fremkaldt billederne til den fine bog? Venter selv nummer to, men har endnu ikke samlet mig om at fremkalde nogle af de +2000 billeder af den første som er 8 mdr gammel 😀

 • Jeg fandt selv min barnets bog for lidt siden, og det var SÅ hyggeligt at læse og bladre i den! Godt nok er jeg 17 år og laaaangt fra børn, men det var hyggeligt at læse om små og store øjeblikke. Som barn nr. 3 i flokken er der mange signifikante øjeblikke, som er vigtige nok til at skrives ned, men som forældrene ikke heeelt husker her 17-18 år efter 😉 Super hyggelig ide!

  • De er fra H&M – men købt på udsalg tilbage i januar (som noget af det alleførste til vores lille Cornichon<3). Måske der kommer noget lignende nu til efterårssæsonen?

 • Ih den er altså fin!
  Jeg har en min mor lavede da jeg var lille, og den er jeg mega glad for i dag 😉

  PS. Er de mon en grund til at dit indlæg om “store flyttedag” er slettet igen? 🙂

  • Det lyder præcis så hyggeligt, som jeg havde tænkt:)

   (Og nejnej – ikke andet end, at jeg kom til at udgive det ved en fejl før det var færdigt. Doh. Har ellers prøvet og være tjekket og planlægge forud, så I ikke ville blive ramt af mit flyttekaos, men så skulle jeg liiiiige opdatere med et nyt link og så kom jeg til at trykke på en forkert knap. Det er imellemtiden skrevet færdigt nu OG har endda fået et billede på også, så det udkommer imorgen kl 08.00 – hvor det faktisk ER store flyttedag, og dermed meget mere passende ;))

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top